TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2855190
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      Cerkes46 Son düzenleyen:

Bundan en az bir ay önceydi heralde ismini hatirlayamadim kim demisti mulakat ekim kasim olur diye elestirmistim öyle olur mu diye suan ona saygi duyuyorum gercekten gidişat aynen dediği gibi oldu kurban bayramindan sonra ilan gelir eylül ayi icersinde mulakatta ekim kasim gibi olur ağustos ayindan geçen her gün eylül ayi olma ihtimalini de ortadan kaldırıyor 10 güne kadar gelmez ise ilan kimse eylül ayinda bile beklemesin mulakati ben ilan gelirse de en az 30 40 gün sonra olur mulakat diye düşünüyorum.

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
      Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
      Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • P
        Priss @James Buchanan Son düzenleyen:

@James-Buchanan Şuan için yok. Üstatla konuştum. Geçen hafta için çok iddialıydı çünkü. Neden olmadı dedim. Bana GİB'le ilgili birşey anlattı bu nedenle olmadı dedi. Bunu burda yazamam dostlar kusuruma bakmayın ama sıkıntılı işler ben anlam veremedim. Bu hafta için düşüncen ne dedim bu içerde yaşanan olaydan sonra ihtimal çok düştü dedi.

G H M S 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • G
          Guy63 @Priss Son düzenleyen:

@Priss Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:

@James-Buchanan Şuan için yok. Üstatla konuştum. Geçen hafta için çok iddialıydı çünkü. Neden olmadı dedim. Bana GİB'le ilgili birşey anlattı bu nedenle olmadı dedi. Bunu burda yazamam dostlar kusuruma bakmayın ama sıkıntılı işler ben anlam veremedim. Bu hafta için düşüncen ne dedim bu içerde yaşanan olaydan sonra ihtimal çok düştü dedi.

Atma Ziya atma

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • P
            Priss @Guy63 Son düzenleyen:

@Guy63 Bravo kardeş yakaladın beni

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • H
              Hipokrat @Priss Son düzenleyen:

@Priss o bahsettiğin olay gerçekten açıklanması önünde engel mi peki sence de hocam?o olay ne kadar etkileyebilir daha tarihi sence?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                Priss @Hipokrat Son düzenleyen:

@Hipokrat Valla bence değil o yüzden anlam veremedim. Artık tahmin duyum boyutunu da aştı olay. Ben daha fazla duyum yazıp sizleri umutlandırmak da istemiyorum

• H
                  hü.sbky Son düzenleyen:

Kurumun içinde her şey olabilir açığa almalar,şaibeler vs. Belki başkan bile değişebilir ohaldeyiz.Bunlar bi yana.Sorun bence işin en başında.İlana çıkılırken sınav şu tarihte,sonuçlar bu tarihler arasında açıklanacak,mülakat şu tarihte diye belirtilmeliydi.Ciddiyetle ilgili bi durum bu.Yoksa ben duyumlara inanıyorum.Ama duyumlarla bi yere de varılmaz kurumun bize açıklama yapması gerekiyo artık.

Bir adım ötede...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Z
                    zenginmemur Son düzenleyen:

Mülakat eylülde olur dostlar beni korkutan guvenlik sorusturmasu falan derken ise baslamamız uzayacak.

• H
                      Hipokrat Son düzenleyen:

Mülakat Eylül olursa düşündüğümüz gibi işe başlama Aralık Ocak olur kanka

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Z
                        zenginmemur @Hipokrat Son düzenleyen:

@Hipokrat nasil dayanırız bilemiyirum.Ikinci universiteye baslasaydim o bile bitmisti suan beklemek kadar sacma bi sey yok.Bize yapilan dusmana yapilmaz ya bu ne vurdum duymazliktir.Gelir uzmanligini resmen son yillarda icini bosalltilar aldigi 2000 kisiden 1000i bu kurumdan kacacak haberleri yok daha bu ilan zorunlulukla gelmis resmen.Vmy bile bizden once ise baslar

• M
                          müflis Son düzenleyen:

arkadaşlar neden hala duyuyoruz başlatalım bir etkinlik burda yazıyoruz ama sesimiz duyulmadıktan sonra etkinlik başlatalım diyoruz bir yerde kalıyor artık konuşmalrımız duyum üzerine değil etkinlik üzerine olsun

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • D
                            De_lorean Son düzenleyen:

Aktif Twitter kullanan arkadaşlar bekliyor olacağım haberlerinizi

• M
                              magun @Priss Son düzenleyen:

@Priss birak bu isleri

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • S
                                shadow @Priss Son düzenleyen:

@Priss kardes nedir bu gizemli aciklamalar yok üstat sıkıntılı seyler anlatmis yok ihtimal düsmüs esrarengiz olmanin popüleriterliği bu kadar kullanılır.arkadaşima katılıyorum üstat yada sen atma ziya atma

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • bunebicimhikaye
                                  bunebicimhikaye Son düzenleyen:

Valla icerden tek haber kaynagimiz @Priss onu da sacmasapan ithamlarla sinirlendiriyorsunuz ya helal olsun ya yemin ederim bizler bunlarin hepsini hakediyoruz.Reis duysan da soyleme bilsen de konusma artik herkes basina caresine baksin buraya dert yakinsin sen bosver

P S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • M
                                    magun @shadow Son düzenleyen:

@shadow bu aralar en moda sey "kurumdan bi üstad dan aldigim bilgi" diye baslatip cümlenin icine biraz merak uyandiran ifadeler, baslabgicta heyacanlandiran bilgiler, ortalarında belirsizlerin yasandigi duyumu ve son olarak coook gizli bir bilgi olmasindan dolayi sizlere asla söylemem deyip aradan sivisarak biranda yakaladigi popülaritenin keyfini sürmek galiba

bunebicimhikaye 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • H
                                      halilhy Son düzenleyen:

Ben kendi adıma @Priss hocanın samimiyetine güveniyorum adam iyi niyetle haber vermeye çalışıyo içerde hantallık veya bi sıkıntı varsa adam ne yapsın ayrıca etkinlik yapalım Twitter da falan diyoruz herkes kafasını kuma gömüyo kendi çapında bişeyler yapmaya çalışan üstüne alınmasın.

• bunebicimhikaye
                                        bunebicimhikaye @magun Son düzenleyen:

@magun sen bi askere git gel en iyisi kafan rahatlasin

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • M
                                          magduriibfli @magduriibfli Son düzenleyen:

@magduriibfli Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:

Malumlarnet e ve buraya bir haber yaptiralim bence : Öğretmenler de artik gelir uzmani olabilecek diye. Sonrasinda zaten öğretmenler hemen twit mwit biseyler ayarlayip o ilani alirlar aga benden soylemesi 🙂 bizim iibf tayfasinin becerecegi is degil bu anlasildi 😄

Teklifim hala geçerli dostlar 🙂

Hep denedin, hep yenildin. Olsun ! Yine dene, yine yenil. Daha iyi yenil..*

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • H
                                            hü.sbky Son düzenleyen:

Ben de @Priss hocanın samimiyetine inanıyorum.Küçük hesaplar peşinde koştuğuna inanmıyorum.Hepimiz gerginiz ama sadece yardımcı olmaya çalışan birine gereksiz yükleniliyo.Duyum çıksa iyi çıkmayınca kötü.Ne kadar kolay.

Bir adım ötede...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 139
                                            • 140
                                            • 141
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 141 / 523