Hukuk için acil yardım stres sardı
-
50055 tm 3 sıralamam bütün devlet hukuklarını yazdım.Okul birinciliğim var.Acaba bu sene sıralamalar geometriden dolayı yukarı çıkar mı.?
-
@mivdil okul birinciliği kontenjanı kurtaracaktır diye düşünüyorum.
-
Sıralamalar düşmez ise zor çok kritik bir aldım.
-
Eğer sınava ilk defa hazırlandıysan hiç stres yaşamadan bu hukuk tercihlerini beklemeni tavsiye ederim sana. Olmazsa seneye bir kez daha hazırlanır hukuk fakültesini rahat kazanacak bir durumda olursun. İibf mezunu, kpss ile uğraşan bir kardeşin olarak ileride pişman olmamak için geç olsun güç olmasın diyorum sana, stres yapma. Önünde daha çok değerli yılların olacak yolun başındasın.
-
@kilici Bende sizin gibi düşündüğümden sadece hukukları yazdım.
Ama bazende keşke izmir dışı psikolojileri yazsam diyorum.
Stresim bu yüzden -
@mivdil hukuktan şaşma hocam. Herkesle aynı düşünüyorum bu sene olmaz ise önümüzdeki sene yine hukuk için uğraş.
-
Hiç bilen yok mu sıralamalar nasıl olur.
2015 mi yoksa 2016
Geometrinin matematik ile katsayısının aynı olması tm3 sıralamasını nasıl etkiler?
Benim önümde sayısalcı geçmiş senelere göre çok mudur? -
@mivdil valla hocam puan türleri o kadar çeşitli ki, kim nereyi yazıyor, nereyi okumayı düşünürken tercihini nasıl değiştiriyor kestirmek çok zor.
-
Bende bi soru sormak istiyorum. Lys mat olmadan ankarada bir özel univ hukuk fakultesi kazanmak mumkun mu Sadece edebiyatla cografyayla filan
Eger oyleyse bi cesaretle calisayim diyorum. Kpss surecinden dolayi lys mat bakamam ama edebiyat bakabilirim gibi geliyor -
@kismetnasip hocam ücretli kazanmanız mümkün olabilir
-
@Agor ygsden cok yuksek alarak mi mumkun olur, ortalama bir puanla mumkun olabilir mi peki. Tabiki edebiyattan iyi yapmisim gibi varsayarsak
-
@kismetnasip hocam edebiyat coğrafya yüzdelik etkisi oldukça yüksek tm3 puan türünde eğer ygs den ortanın üzerinde puan alırsanız olabilir.
-
@Agor insallah yaaa. Cok tesekkur ederim Bakalim umarim vazgecmem bu hayalden, tekrar cok saolun hocam
-
@kismetnasip cok iyi türkçe, çok çok iyi edebiyat-coğrafya size hukuk kazandırır. Yine de 40 ygs matematik için en az 20 net, 80 matematik-geometri içinde en az 30 net yapmanız gerekecek. Tamamen sıfır olmaz.
-
@Antimülakat hocam yalnız ücretliler de dahil o zaman o kadar matematik olmadan girme ihtimali olabilir diye düşünüyorum ben 30 35 arasi turkce ve sosyal netleri ile 70 75 arasi edebiyat coğrafya ve 5 civarı ygs 5 civarı lys matematik ücretli hukukları kazandırabilir
-
@Antimülakat ya zamaninda universte sinavinda matematigim fulle yakindi, ama edebiyattan cografyadan batirmistim. Zamanla sozel kabiliyetim artti sayisal azaldi. Ama ygsden iyi bisey yaparsam sonra ozel dersle ne kadar lys mat yaparim bilemiyorum. Denemekten bir sey kaybetmem umarim Cok tesekkurlerr
-
@Agor hocam detaylı hesap yapmadım ama tabi hesapta şaşma olmaz diyorsanız doğrudur. Ben 440 civarı bir puan üzerinden hesap yaptım. Puan yükselir veya düşer ama bu puan hep iş görür.
-
@kismetnasip hocam o halde matematik çabuk geri getirilir. Bir kaç aylık sıkı çalışmanıza bakar. Full'e yakın demek baya sağlam soruları dahi önceleri çözebildiginiz anlamına gelir. Bu durumda geri dönüş rahatlıkla yapılabilecektir.
-
@Antimülakat insallahh bakalimDenemekten zarar gormem umarim. Cok tesekkurler