Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@gerha 0 212 315 21 51 ben az önce aradım olumlu mu demek kişilik envanteri göndermeniz diye sordum. Direkt olumlu diyemem ama şuana kadar olumsuz olmadığını bilin dedi. Ama kişilik envanteri de bizim ölçme değerlendirmemizin bir aşaması diye ekledi. Yani kişilik envanteri gönderilmesi direkt oldu demek olmuyor bu durumda arkadaşlar.
-
@paradigma83 mail gelmeyenlerinki olumsuz o zaman elendik yani neyse hayırlısı olsun hocam sizin için de tebrik ederim ayrıca
-
mail almayanların akıbetini soran oldu mu?
-
Arkadaşlar bende herhangi bir dönüş almadım. Bu olumsuz olduğu anlamına mı geliyor?
-
@gerha kesin değil sonuç ama teşekkür ederim hocam yine de. Bence bir arayıp siz de sorun ama mail gelmemesi olumsuz mu sonuçlandı anlamına geliyor diye??
-
Arkadaşlar biraz önce görüştüm ik ile mailler cumaya kadar peyderpey gönderilecekmiş yani bugün de gelebilir yarın da. Direk olumsuz algılamayın yani ama kime gönderilecek vs bilgi vermiyorlar bana şuan gelmedi olumsuz mu dedim cumaya kadar gelebilir bekleyin dedi. Bu yüzden az da olsa hala bir umut var.
-
@oguzhan24 haydaaa acaba cumaya kadar peyder pey gelcek olan mailler derken olumsuz mailleri de mi kast ediyor hocam. siz envanter test maili gelcek mi diye mi sordunuz yoksa olumlu olumsuz mail diye mi?
-
olumsuz mailleri kastediyor olabilirler zaten kaç kişi alacaklar ki olumlu olanlara aynı günde mail atmak bu kadar zor muymuş bunların nasıl bir sistemi var 1 ayda 5 yıl daha yaşlandım valla stresten
-
Sayılarını @brifing envanter testi için dediler ama benim düşüncem şu öncelikli gönderilen testler de birlerini elerlerse bekletilen kişilere de gönderip kendi alım sayılarını tutturmak için cumayı bekliyor olabilirler. Çünkü gönderilen arkadaşlara çabuk dönün denmiş yani oraya göre son değerlendirme yapıp birleri olumsuz olursa aynı gün ya da ertesi gün başkasına gönderecekler diye düşünüyorum.
-
envanterden dolayı elenme oluyor mu ya ilk defa duyuyorum benim bildiğim kazananlara gönderiliyor bu. cidden çok değişik bir sistemleri var
-
@oguzhan24 ben envanter testinde elenecek kadar anormal bir durum olacağını sanmıyorum ama inş. dediğiniz şekildedir. zaten eğer bugün 1-2 saat içinde mail gelmezse dediğiniz gibi o arkadaşların sonucuna göre düşünebilirler. ama hislerim öyle olmadığı yönünde : )
-
@brifing hislerim sizinki ile aynı ama daha önce elendim farklı yerde envanterde o yüzden bir ihtimal dedim. Umut fakirin ekmeği işte
-
arkadaşlar en son alımda müfettişliği kazananlar kabul etmemiş teklifi uzmanlıklarda da keza öyle yedeklerin hepsi girebilmiş. nasıl bir teklif yapıyorlar da millet kabul etmiyor anlamadım. kazananlardan da 2 kişi 3 ay sonra başka bir kuruma geçmiş
-
@gerha ya herkesin beklentisi farklı son alım 2014 idi galiba ülkede ekonomik durum fena değil işsizlik daha az biraz normal. Çalışan tanıdığım var kıdemli uzman 8 sene nerdeyse takasbankta çıkmak gibi derdi yok. Kendini yetiştirmiş biri iyi okuldan mezun. Bu yüzden bu tarz fikirler pek tutmayabilir ama tabi temennim bizlerin yedek sayılması ve çağırılması
-
@gerha siz nereden edindiniz bu bilgileri?
-
Arkadaşlar yazamadım, kişilik envanteri için bana da mail gelmişti. Aradıklarında bu hafta sürecin tamamlanacağı söylendi.
Kurumdan başka yere gidenler olmuştur muhtemelen, bana mülakatta bunu sordular çünkü. Başka yeri bekliyor musun, olsa gider misin vs. diye. İstifa endişelerini bu sorudan da anlayabiliriz yani arkadaşlar. -
süreç bu hafta tamamlanacaksa envanter gönderilenlerin hepsini alacaklar büyük ihtimalle zaten envanter testinden elenme de biraz zor gibi.gerçi sonradan kurumu arayıp bilgi alabilen varsa bilemiyorum ama boşuna mail gelecek vs. diye umutlanmayalım artık. kazanan herkesi tebrik ediyorum bu işsizlikte de öyle 2014teki gibi teklifi reddedeceklerini düşünmüyorum insanların böylece bir maceranın daha sonuna gelmiş olduk
-
Arkadaşlar ben uzun süredir işsizim, bu hem işsiz damgasıyla psikolojiyi bozan hem de evliyseniz geçinme derdiyle beraber insanı bunalıma sokan bir süreç. Allah hepimize sabır versin. Bana mail geldi ama umutlanıp duvara toslamamak için teklifi bekliyorum. İşsizlik bu dönemde çok arttı biliyorsunuz. Ben de tekliflerin reddedileceğini düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Dönüşler bugun yada yarın degilmi dönüş alan oldumu?
-
bu mail alanlarda müfettişlik isteyen var mıydı ? iç denetçiyle sgk müfettişi vardı sanırım mülakata giren onlara da mail gitti mi acaba