Kadıköyde kaliteli kpss kursları nelerdir?
-
Arkadaşlar malumunuz marmara üniversitesindeyim dolayısıyla kadıköy civarı kpss kursu arıyorum. Vmy ve guy gibi hedeflerim var. Hem fiyat hem isim olarak önerilerinizi bekliyorum. Kpss gazileri abilerimiz ablalarımız iyi bilir
-
@tamyeri4 akadro
-
@arzegrisi Kadıköyde kaliteli kpss kursları nelerdir? içinde söyledi:
@tamyeri4 akadro
A kadronun hocaları nasıl. Kaynakları iyi mi bide fiyatı
-
Hocalari iyi kaynaklari yeterli fiyati ara sor
-
Hangi dersaneye gidersen git ek kaynak alacaksin hemde fazlasiyla, soru cesidi gorme amacli vs... akadroda iyi bir dersane. Kadikoyde 4t, murat ve akadro arasindan akadro tercih edilir bence.
-
Sınava hazırlanırken satın aldığım ek kaynakların çoğu 4t idi. Eğer 4t öğrencilerine bu kaynakları ücretsiz veriyorsa büyük avantaj bence, pahalılar çünkü. Gerçi dersane ücretinin içine yedirebilirler o kitapların parasını da hepsinden fiyat al sen. Dersane konusunda da verdikleri eğitimin bariz farklı olacağını sanmıyorum, hangisine gidersen git iş senin bireysel çabana kalıyor.
-
@tamyeri4 bak beni bi kardeşin olarak gör ve sakın bi APTALLIK yapıp hazırlanma bu kpss denen sınava çok üzülürsün yalan olursun, öyle guy vmy öldürcü olma imkanı düşük hedefler adamların bi mülakat açıklaması 6 ay sürüyor, guy 2016 yılı içinde sınav açmadı, bddk sınav açtı 90 kişi mülakata çağıracam dedi, sadece 17 kişi çağırdı, vakıf katılım 6 ay önce yaptığı mülakat sonucunu hala açıklamadı, yazık olur gençliğine hayallerine, annenden babandan her sınav için dünya para istemek koyar, ilk yıl ses etmezler sonra herkes laf sahibi olur konuşur(ben bigün bile maddi sıkıntı çekmedim, ama çevremde çok var bunu yaşayan ve ben bu zorluğu çekmeden bile kpssden yıldım) bayramalarda herkesten kaçarsın. Bana sorarsan başvur denetim şirketlerinden birine daha sonra sırayla en kurumsalından vasata doğru başvur, hiç olmazsa 1000 tl"ye başla bi yerde sonra zmnla herşeyin düzene girer, bu lanet süreçte 2-2,5 seneni harcadıktan sonra özelede yönlenemiyorsun, bi yandan askerlik sıkıştırmaya başlıyor derken derken aynada kendini tanıyamıyorsn. girme güzel krdeşim bu lanet tuzağın içine. Hemen kaç kurtar kendini.
-
Her şeye rağmen denemeye değer.Keşke deneseydim belki daha farklı olabilirdi dememek için dene.
-
@iyimser16 Anlıyorum hocam ama özelde de bildiğin üzere kapitalist dünyada köle gibi çalışacağız sürekli patronun ağız kokusunu çekiceğiz kovulmayla tehtid edileceğiz ama devlette en azından kovulma tehtidi daha az yani umarım anlatabilimişimdir kendimi.
-
@tamyeri4 2015 ekımde başladım kardesım, 2 mülakat bekliyorum. Okadar da karamsar olmamak lazım sadece bu yola girdiğinde 1 yılda 2 yılda sonuç alacağını bekleme. Süreç uzun, ayrıca yeterli birikim için çalışman emek vermen gerekiyor zaten bir vmy olmak için kişi zaten yeterli donanıma sahip olmalı oda 1 yılda olmaz. Devlet elbette kamuya çalışan alıyor almaya devam edecekte, onlardan bırıde neden olmayasın ki. Tevekkül edip sabırla çalışmak lazım.
-
@tamyeri4 kardeşim ben seni gayet iyi anlıyorum dediğim gbi en az 2-3 yıllık baskıyı göze alıyırsan başla çnkü bu senin başarınlada alakalı bi durum değil 6-7-8 aydır mülakat sonucu bekleyen bi sürü insan var, bi zmnlar il göç bi sınav yapmıştı ne oldu açıklandı mı? Sen kararını vermişin ztn Allah yardımcın olsun.
-
Eyvallah hocam sağolasın inşallah çalışmalarımızı yerleşerek taclandırırız