@Mimar KPSS A çalışma teknikleri ve sağlam yayınlar nelerdir? içinde söyledi:
Keske baslik acmadan once baksaydiniz benzer konu var mi diye. Koskoca hazirlik platformu yazısını gormediniz mi
Hocam bu işlerde yeniyim pek bilgim yok malesef.
@Mimar KPSS A çalışma teknikleri ve sağlam yayınlar nelerdir? içinde söyledi:
Keske baslik acmadan once baksaydiniz benzer konu var mi diye. Koskoca hazirlik platformu yazısını gormediniz mi
Hocam bu işlerde yeniyim pek bilgim yok malesef.
@menkul_kiymet teşekkürler hocam kıymetli bilgileriniz için.
@paretowilfredo hocam bizim gibi aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
@Antimülakat Zorunlu olmauan yaz stajı içinde söyledi:
@tamyeri4 staj sonunda staj dosyanız ilgili kurum tarafından oluşturularak, size staj sonucu staj belgesi verilir. Hatta yaptığınız staj neticesinde yüzlük puanlama sistemine göre puan dahi alırsınız.
Hocam ben belediyede yapıyorum defter falan hazırlamadım zaten zorunlu değil diye hazırlamam gerekiyor mu? Yoksa onlar mı yapacaklar?
Arkadaşlar ben maliye bölümünde okuyorum. Bama staj zorunlu değil fakat ben bir faydası olur diye yapıyorum. Benim staj defteri tutmam filan gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa nasıl anlaşılacak staj yaptığım veya staj yaptığıma dair belgeyi isteyebilir miyim kurumdan?
@Fruko hocam uzmanlıklarda hangileri var?
@Fruko hocam peki yükselme imkanları neler?
Arkadaşlar müfettişliklerden kariyer olarak en iyi yükselme olanağı olan ve özele geçersek özelde de sağlam kazandıranları hangileridir?
@paretowilfredo hocam bizim gibi aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
@menkul_kiymet teşekkürler hocam kıymetli bilgileriniz için.
Eyvallah hocam sağolasın inşallah çalışmalarımızı yerleşerek taclandırırız
@iyimser16 Anlıyorum hocam ama özelde de bildiğin üzere kapitalist dünyada köle gibi çalışacağız sürekli patronun ağız kokusunu çekiceğiz kovulmayla tehtid edileceğiz ama devlette en azından kovulma tehtidi daha az yani umarım anlatabilimişimdir kendimi.
Hocam ben bu sınavı kazanmak istiyorum 2 sene sonra gireceğim açarlarsa kadro nasıl çalışmam lazim günde kaç saat motive edici şeyler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.