BDDK memur alımı (Sözlü Mülakat Sınavı)
-
@talihsiz şansınız var hocam başvuru yapın
-
@escobar_p valla anlattığı aylık gider üç aşağı beş yukarı aynı senin dediğinle. İstanbulda yaşayan belki tercih eder ama benim için de çok sıkıntılı, girmeyi düşünüyordum mülakata ancak onunla konuşunca vazgeçtim.
-
maaş düz 2300 tl. iş yerinin oldugu yer çok lüks komşu semtleri de lüks uygun bir ev bulayım derseniz ki o da en az 1200 tl civarı en az 1 saatlik uzaklığa gitmek gerek. yine de merkeziden önce oldugu için önüne gelen başvurur 86 87 civarı kapar.
-
@ikameci buna basvursak merkeziye başvuramama gibi 1sıkıntı olur mu?
-
Tahmini olan var mi 82.99 la basvuru yapmayi dusunuyorum gelir mi?
-
@jan hocam başvuru yap bence ihtimal var
-
hocam şartlarda "kamu kurum veya kuruluşlarında çalışmakta olan Devlet memurları ile 2016 yılı KPSSP3, KPSSP93 veya KPSSP94 puanıyla merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar (Ataması yapılanlar veya yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayanlar) başvuruda bulunamayacaktır." ibaresi var. bu sebeple beklenenden düşük de kapatabilir. tahminim 84-85 gibi.
-
82 ile basvurayimmi
-
@keynezyenciii hocam başvur tabide fazla ümit bağlama
-
Umit baglamiyomki ama gumrukte il ticaret doner sermaye yazmadigima okadar pisman oldumki 79 la millet mulakata giriyor
-
Istatistikci maasini kimse bilmiyor mu arkadaslar?
-
açıkçası ben de başvuru yaptım ama rekabet uzman yard. , gümrük bakanlığının hem a sını hem b sini bir puandan az bir şekilde kaçırdım, umudum yok demeyeceğim ama zor vesselam, elbette herkesi anlıyorum bir an önce iş istiyorlar ama bir ik yıl sonra bırakacağı kesin olan yerleri yazmasalar puanlar düşer. şimdiye kadar il göç ü sınavına girebildim sadece, baya da çalştım ama barajı geçemedik, iyi ki de geçemedim , her neyse hakkımızda hayırlısı
-
Mrblar konu başlığından bağımsız bi sorum olacak Hacettepe üniversitesi memur alımı için Microsoft Office programlarına hakim olduğunu belgelemek diyor üniversitesi de gördüğümüz bilgisayar dersi onun yerine geçiyor mu ? 83le şans var mı? Sonradan Tayin isteme gibi bi durum söz konusu mu? Tskler,...
-
Yazacak kimse yok mu?????
-
@jan öncelikle en kesin konu tayin eş durumu haricinde imkansıza yakın yani üniversite ve kit lerde tayin olmak zordur. Diğer sorunuz bilgisayar geçmesi lazım ama yinede iletişimden bir arayın üniversiteyi . 83 le şansınız var bence başvurun
-
Cevap yazılması sevindirdi:) cook başvuru olur mu bi tahmin??
-
@jan hocam normalde çok başvuru olmaz ama kamuya alım azalacak spekülasyonları sebebiyle olabilir
-
maaşı 3000 olsa idi başvuru olabilirdi ne ölür ne yaşarım derdiniz başvururdunuz ama istanbulda 2500 lira maaş nedir arkadaş.ben isim vermiyim bilinen bi firma 2700 lira maaş verdi gitmedim.çocuguma burda anam babam bakıyor.orada bakıcı tutsan ohoo maaşı al ver bakıcıya.
-
@zaknafein tespitler doğru, İstanbul'da o parayla anca evden işe, işten eve yaparsın, kredi falanda çekmemek gerekiyor.
-
Hocam ben Hacettepe üniversitesi memur alımı için dedim 83 le gelme olasılığı var mı ? Mülakatı yok ...