Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@AndOne Benim Eft o şekilde kabul etti hocam, 930 Şube koduna EFT Gerçekleşti Bankadan teyidini de aldım. Bir daha dene istersen, zaten ilanı dikkatli olursan böyle yazıyor.
-
@sınavuzmanyrd bu şekilde yazdım dun mesai bitimine doğru,hala iade gelmediğine göre oldu sanırım hocam saolun
-
50tl borç yollayın bende başvuruyum
-
@AndOne 3- Yazılı Sınava katılmaya hak kazanan adaylardan 50.- TL. sınav ücreti alınacaktır. Sınav ücreti Mali İşler ve Muhasebe Müdürlüğünün T.C. Ziraat Bankası Ankara/Bahçelievler Şubesinde bulunan TR800001000626377120276133 IBAN numaralı hesabına yatırılacaktır.
"Mali işler ve Muhasebe Müdürlüğü" demiş burada.
-
@Sucuklu_Oralet evet hocam haklısınız ben de ilk once aynen plandaki gibi yazıp kontrol ettim her şeyi gönderdim,ad soyad/unvan tutmadığı için parayı iade etti,dun diğer arkadaş ben de ıbanı yazınca isin otomatik çıktı deyince onu denedim kabul etti.Sonumta para o ibana gitti sıkıntı olacağını sanmıyorum
-
internetten yaptıktan sonra "yazdır" diye bi seçenek çıkıyo mu yoksa ekran görüntüsünü mü aldınız
-
Sınav ücretini yatırmak için son gün yarın değil mi? İlanda 14 Ağustosa kadar demiş ama umarım 14 Ağustos dahildir
-
@mjöllnir 15 ağustos yazmıyo mu kardeşim son gün diye
-
@uçanizmirli 15 Ağustos yazıyormuş hocam evet yanlış hatırlamışım eyvallah.
-
@mjöllnir bankadan boşa yatırmayın 35 lira havale ücreti istiyo internet bankacılığını kullanın
-
@uçanizmirli teşekkürler hocam
-
Bankamatikten havale yapıp makbuz aldık, yeterli olmaz mı arkadaşlar?
-
Ben de eft yaptım çıktısını alıcam
-
Sınava giriş yerlerinin bugün belli olması ile para yatırma işleminin yarına kadar olması arasındaki ilişkiyi çözebilen var mı
-
@Sucuklu_Oralet sınav giriş yerimi görene kadar ücreti yatırmayacağım. İşimi garantiye alayım ne olur ne olmaz
-
Sınav soru sayısını bilen var mı
Ticaret aritmetiği(yüzde faiz iskonto cari hesap) olarak bir bölüm oluşturulmuş yani bu konulardan bir bölüm oluşacak kadar kaç soru gelebilir ki? -
@demmahum kardeşim şimdi aradım sordum kendim için, öyle olmuyomuş
-
Sınav giriş belgesini çıkartacağımız site sürekli hata veriyor girebilen var mı ?
-
@pawnex link hatalı gazisem.gazi.edu.tr site,ama orda da belge falan yok henüz
-
@AndOne Eyvallah hocam teşekkürler