İkinci Üniversite
-
Arkadaşlar , ikinci üniversite fırsatıyla bir bölüm okumak istiyorum. Coğrafya - Tarih-Türk Dili ve Edebiyatı - Sosyoloji . bunlardan hangisini önerirsiniz ? Belki formasyon alıp öğretmen olma ihtimalim olabilir . Guy olmazsa !
-
coğrafya oku bence
-
@sosyolog75 teşekkürler hocam
-
@osmanli_kalesi tabi tabi ıki yetmez üç beşé anca Türkiye şartlarında is buluruz
-
@tolga80 keşke arayış içerisinde olmasak ama sistem bizi buna zorluyor. ha senin ensen kalınsa bilemem gari
-
@osmanli_kalesi cook kalın torpilliler gelip gelip önümüze geçiyor is tahmin ettimizdwn de vahim
-
@tolga80 aynen kardeşim. napalım. çare de yokki.
-
İkinci üniversite düşünenler direk atama odaklı davranmalı diye düşünüyorum. Ataması yüksek olan bir bölüm bitirilmediği sürece keyfiyetten öteye gitmeyecektir.
-
@Antimülakat peki hocam coğrafya hakkında düşünceniz nedir ?
-
Uluslar arası ticaret ve lojistik de öneririm
-
@osmanli_kalesi çok iyi değil. Coğrafya Öğretmeni bir atamada aldıkları 150-200 kişi arası oluyor.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam . türk dili nasıl pekii ? çok oldum kusura bakmayın ama
-
@osmanli_kalesi bu kısmen iyidir. Devlete giremesen bile dershanelerden devşirme özel okullarda iş imkanı bulabilirsin.
-
Arkadaşlar ikinci üniversite kapsaminda havacılık yönetimi okumak istiyorum ama ikinci üniversitenin ya da aof'nin bir faydası olur mu ?