@onuktekin sorunun iptal olması için cevap anahtarının açıklanması gerek. ayrıca diyelim sonuç açıklandı itiraz ettin . adamalr mülakat tarihi veriyorlar.ya yetişmezse ? serkan hoca örneği var . hatırlatırım. adamın mahkemesi uzun sürdü. ancak elde var sıfır. yanlış mı hatırlıyorum . bunun en net çözümü şu olacaktı. sınav sonrası alternatifleriyle beraber cevap anahtarını açıklamak o zaman herkes razı gelir bizler de burada her şeye inanır olmaz idik. yazık geçen zamanımıza . o mu bu mu şu mu ? bence de 2005 . ben yanlış yaptım ama 2005'te o para cebime girdi. sınavdan sonra aklıma geldi ama ösym'nin kestiği parmak sadece koptuğu ile kalıyor bu sistemde.
osmanli_kalesi
@osmanli_kalesi
osmanli_kalesi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan.
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme.Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan.
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme.Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer;
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme.Ey, cennetin cehennemin elinde oldugu kişi,
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun, etme.Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize,
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun, etme.Bizi sevindiriyorsun, huzurumuz kaçar öyle.
Huzurumu bozuyorsun, sen mahvediyorsun, etme.Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.İsyan et ey arkadaşım, söz söyleyecek an değil.
Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.Mevlana Celaleddin Rumi
-
@OseneBuSene böyle bol keseden sallayanları patlak lastik olarak şarampole yuvarlanmış göreceğiz. benim netlerim şu kadar diyemiyorum. doğramacılar kralı ösym nasıl canlar yakacak merakla bekliyorum.
-
@OseneBuSene @karasevda kardeşlerim o gruba geçen üye oldum. ancak siz neden burada eleştireceğinize orada açıkça isim isim yazmıyorsunuz. burada nick kullanıp ardına saklanmak da hoş değil . bir de ben o grupta çok gereksiz sorular görüyorum. keza ilk defa hazırlanıyorum ama sınav sorusu 40sa.girecek sayısı 20 bin gibi rakam konuşuluyorsa bence soruların cevapları kısa olur gibi. ayrıca soruları hatırlayanlar varsa özelden atabilirlerse sevinirim. iyi çalışmalar dilerim herkese.
-
@Mimar sorma gitsin
.iptal olur mu imkb ? tabii ki hayır !
-
@ersagun o açıdan bakmadım hocam haklı olabilirsin. gayet mantıklı yaklaşım ama dediğim gibi son sözü ösym söylüyor.
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
@safiTÜRK69 kpss 48'den alım yapacağı için sıralamaya gücüm yetmez
osmanli_kalesi tarafından gönderilen son iletiler
-
cevapları tartışmak saçma şu mu bu mu ? en doğrusunu ösym amca söyleyecek . şu net bu net olayına da gelmeyin . yani bence uyuyalım
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
@safiTÜRK69 kpss 48'den alım yapacağı için sıralamaya gücüm yetmez
-
@ersagun o açıdan bakmadım hocam haklı olabilirsin. gayet mantıklı yaklaşım ama dediğim gibi son sözü ösym söylüyor.
-
@vaner anladım hocam hayırlısı olsun . beyler konu uzamasın. herkes diken üstünde . ricamdır.Allaha emanet olun .
-
@OseneBuSene ha anladım geçen bi grupta gördüm yeni sınav aralık ayında diye duyum var mı ?
-
@ersagun neyyy özelleştirme mi ? onun hisse satmak gibi bir görevi de mi varmış
ben şok ben iptal
.... neyse şaka bir yana biz ne dersek diyelim ösym'nin dediği olur. geçmişte adamlar tcmb yapmışşlar. başka sınavlarda kabul ettiklerini bir diğerine kabul etmemişler. ösym'nin kestiği yer acımaz :dagger:
-
@OseneBuSene 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@osmanli_kalesi o anı büyük bir zevkle bekliyorum ((: herşey kayıtlı tıpkı vanerin İMKB cevabı gibi
sen cevap ne diyorsun ? gidemedim geçmişe
iddaya girin tatlı bir iddaya kırgınlık olmasın . üç günlük dünya .
-
@OseneBuSene böyle bol keseden sallayanları patlak lastik olarak şarampole yuvarlanmış göreceğiz. benim netlerim şu kadar diyemiyorum. doğramacılar kralı ösym nasıl canlar yakacak merakla bekliyorum.
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan.
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme.Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan.
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme.Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer;
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme.Ey, cennetin cehennemin elinde oldugu kişi,
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun, etme.Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize,
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun, etme.Bizi sevindiriyorsun, huzurumuz kaçar öyle.
Huzurumu bozuyorsun, sen mahvediyorsun, etme.Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.İsyan et ey arkadaşım, söz söyleyecek an değil.
Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.Mevlana Celaleddin Rumi