İçini Dökmek İsteyenler...
-
@Tolgahan-Ayyıldız ahhh bir asik olabilsem tolgahan kafa darmadagin mulakatlarin sonucuna hastalanmaktan kendime ayiracak vaktim kalmadi yas oldu 27 yarin dogum gunum yine hersey ayni her yastami insanin hayati degismez ayni kalir ya nerde donecek bu hayat benden tarafa bilmiyom hayirlisi olsun hakkimizda gercekten iyi seyler yasamiyoruz yinede sukur bin sukur ailemiz sag canimiz sag
-
Bayram ziyaretlerini özledim gençler. " Ee sen şimdi ne iş yapiyosun " sorularına " okuyorum amca " diye cevap verdiğim eski ziyaretleri. O lafi söyledikten sonra muhabbet kapanirdi. Simdi ise biton tantana. Yok sinavdan puan alamadin mi yok kazanamadin mi mulakati gecemedin mi vs bir suru soru üst üste yigiliyor. Cevap veriyosun karsindaki yalandan kafasini salliyo anlamis gibi. Oysa ki duvara konusuyosun. Onun gözündeki profilin basarisiz baba parasi yiyen birisin. 2 yildir bayramlari hep evde geciriyor olmamin sebebi de budur. Göğsümüzü gere gere bayram ziyareti yapmak bizlere de nasip olur insallah..
-
@keynezyenciii ben aşık oldum ama hep darbe yedim sevdiklerimden sevdim ama hiç sevilmedim "sevdalardan darbe yedim şu gönlüme sev mi dedim" diyip dolanıyorum 80 lerde olsam acılarımdan bir arabesk albümü çıkardı alımlıysan güzelsen bir kısmetinçıkar elbet Doğum günün de kutlu olsun şimdiden yeni yaşın sana güzellikler getirsin bana da getirsin ayriyetten
-
@ErtuğrulBEY birden sayfada 50 başlık görünce heyecanlanıyorum ne oluyor diye bakınca sövüyorum tabii
-
@Tolgahan-Ayyıldız bilemiyorum hocam. Bence bu konu için ayrı bi başlık açın zira çook su götürür:)
-
@bombiksmori senin için nedir at olmazsa olmazın mı Yemin ederim hepimiz öyle dertliyiz ki sapıttık iyice
-
@Tolgahan-Ayyıldız herkesin kıstasları farklıdır tabi. At mat işin şakası:) Çok daha mühim hususlar var. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Güzel yazılar yazsın bizlere
-
@Tolgahan-Ayyıldız yok ben cirkinim
-
@keynezyenciii vallahi görmeden bilemem ben de çirkinim bu arada
-
@Tolgahan-Ayyıldız olsun tolgahan cirkinlerde ssever
-
@keynezyenciii sever de karşılık göremez
-
@Tolgahan-Ayyıldız ben okadar cirkin degilim ya boyle konusunca kendime uzulesim geldi :):):)
-
@keynezyenciii sen de beni üzdün resmen
-
@Tolgahan-Ayyıldız Allah cirkin sansi versin dielim tolgahan
-
Beni ömür boyu sevecek birinr aşık olmak istiyorum o burdaysa ortaya çıksın.yas 28 :)))
-
@siyasetbilimci cinsiyet belirtin de sakata gelmeyin
-
Bayanım ;))))
-
@siyasetbilimci vuhhuuu iç dökme sayfasını izdivaç sayfasına çevirdim ben de bekarım kızlar kaçırmayın beni
-
Her neyse bizler dertli insanlarız artık şamatayı bırakıp o gerçek ve dertli hayatlarımıza dönelim yoksa banlanacağım bu gidişle hepinize iyi geceler
-
Hastalık diye sanırım buna denir. 3 hafta hasta olmak nedir Allah aşkına. Biri geçiyor diğeri başlıyor, vücudum sanki bana en çok hangi acıya dayanabileceksin oynu oynuyor. İçim dışım çıkınca buraya yazayım dedim