Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@av.ssualp torpilin en buyugu fetoslar yapiyordu simdi durumlari ortada patlak lastik gibidir torpil en sonunda biryere carpar.
-
@maid ülkede fetocu gibiler hiç bitmez onlar gider başkaları gelir kendi tanıdıklarına yapar
-
@maid tersinden düşünmek lazım, ülkede liyakat olsaydı ve kurumlar işini iyi yapsaydı FETÖ olmazdı.
-
@av.ssualp rekabet kurumununki aciklandi
-
@pek12 şimdi de ortalık menzilciler ile kadiriler kaynıyor
-
@maid çarptığı yerden başkaları türeyip torpile devam eder hocam, bunun önünü kesin kural kanun ve yaptırımlarla almazlarsa sonuç değişmez, gişe memuru mülakatında da böyle olur , gümrük müfettişliği mülakatında da değişen bişi olmuyor malesef.Kime kpss hazırlancam desem tanıdığın var mı diye soruyor işte acı olan bu.
-
Bayram vesilesiyle bi çok işsiz arkadaşımızda olduğu gibi benim de moralim yine yerlerdeydi . Mülakat varsa o işi unut seni mi alacaklar gibi bi sürü olumsuz cümle duydum . Yani değişen bi şey yok x ciler y ciler ve onların adamları her devirde var . Ama takdiri ilahi de var ve ben çabalıyorum kazanmaya dair ümidimi hiç kesmedim.
-
@Tolgahan-Ayyıldız yas kac kardesim
-
@yakupgokhan 24
-
@Tolgahan-Ayyıldız benim 26 durumunu cok iyi anliyorum ama emin ol bu babanin hatasi senlik bi durum yok allah hakettigin yere getirir insallah
-
@yakupgokhan hergün her gün kavga ediyoruz yoruldum ben
-
@Tolgahan-Ayyıldız zor kardesim zor burdaki cogu insan yasiyo bunu eni ol sadece sen dile getirebiliyosun fakat su acik ki saglik herseyden onemli herkesin gonlune gore versin insallah hepimiz kurtuluruz su surecten hatirladikca bu gunleri midem bulanicak
-
@Tolgahan-Ayyıldız gün olur devran döner omrun boyunca issiz ve mutsuz geçirecek değilsin ya hayatını...üniversite telaşında olduğu gibi bugünleri de unutursun en azindan gayret ediyorsun annen baban gormese bile senin farkında olman lazım. Fırsatin varsa ailenden uzaklas gerkeirse odanı kilitle hiç muhatap olma...Öyle torpil oluyo diye de düşünme, torpili olmadan kazanilan kurumlar da var, üst kurullar mesela.. Allah sabır versin hepimize bir işsiz olarak çok iyi anlıyorum
-
yakinda menzilcilerde bitecek.onlarla ilgili bazi seyler duydum.Ama dediginiz gibi fetöcüler gitti ama inanin baskalari suan torpilin alasini kullaniyor.Bizler de sinav sonucu bekleyelim. onlar alacaklarini alirken.29 oldum ve hala mesleğim yok.Adamlarini alanlardan firsat gelemedi bize
-
Fetosculari sonu ne oldu arkadaslar onlar bizim birkac senemizi caldi simdi ise onlar hapiste , omur boyu artik memur olamazlar ve bu utanci yillar boyu cekecekler.
-
........
-
@Tolgahan-Ayyıldız baska care birakmiyolarki lanet gelsin vala bende gidecem
-
ortalama bir universite`nin isletme bolumu mezunuyum ( not ortalamam vasat )
yurt disinda 2 yillik bir isletme programini bitirdim
yds puanim 93
toelf ibt puanim 116
Mulakatta elendigim kurumlar
dis isleri bakanligi uzman yardimciligi ayrica konsolosluk gorevlisi
merkez bankasi uzman yardimciligi
Turk Hava Yollari kabin Memurlugu ( sinav puanim 3.5)Torpil olmayisindan midir yoksa benim aptalligimdanmidir nedir bilmiyorum. Birseylerin yanlis gittigi kesin ama nedir o yanlis giden anlamadim.Butun bunlara ek olarak nisanlim 3 hafta once issizligim yuzunden nisani atti . Allah hepimize yardim etsin demekten baska soyleyecek birseyim yok.
-
@toobig4you vay be diyecek laf bulamıyorum dostum
-
@toobig4you ozel sektoru deneyin orada daha iyi kariyer ve maas alirsiniz.