TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5133106
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      vaner Yasaklı @Emirkym Son düzenleyen:

@Emirkym eyv kardeşim şimdi soruda 1986 da yetki verilen diyor ozellestirme idaresi 1994 te kuruldu görünüyor kanuna bi zahmet acip baksanız kamu yatırım ortaklığı idaresinin ozellestirme idaresine dönüştüğünü göreceksiniz çünkü Kamu yatırım ortaklığı idaresine yapilan atiflar oib ye yapılmış sayılır diyor kamu yatırım ortaklığı idaresi 1986 da kurulup hisse satislari için yetki almış kurum ben demiyorum kanun diyor 3 haziran 1986 tarihli resmi gazete 13.madde soru kökü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • V
        vaner Yasaklı Son düzenleyen:

Şunu da belirtiyim ösym ozellestirme idaresi başkanlığına puan verirmi bilmiyorum ben o soruyu net saymadım zaten herkese başarılar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • U
          ultras06 @vaner Son düzenleyen:

@vaner sana su andaki kurumu mu soruyo.? kurulus kanununda kamu tuzel kisisi yaziyo.yeterli degil mi? kanun kanun diye martaval atiyosun ac oku.

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • V
            vaner Yasaklı @ultras06 Son düzenleyen:

@ultras06 Son gönderimi oku istersen bi de uslubunu duzeltirmisin karşında mac izlediğin arkadaşın yok iyi akşamlar

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • U
              ultras06 @vaner Son düzenleyen:

@vaner uslup konusunda tavsiye verme.gecmise bak yazismalarini izle istersen.

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • V
                vaner Yasaklı @ultras06 Son düzenleyen:

@ultras06 Tamam kardeş yazma bana

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • O
                  OseneBuSene @vaner Son düzenleyen:

@vaner nasıl vaner, iyi vakit geçiyor mu böyle ?

• K
                    kaya06 Son düzenleyen:

Arkadaslar kac gundur takip ediyorum cok az yazdm ama gercekten kisir bi döngu icindesiniz kendi cevaplarinizin dogru olmasini istiyosunuz en dogal hakkiniz geceli gündüzlu calistiniz emek verdinz hakettiniz ama birbirinizi kirmayin belki de gun gelcek iki komsu ilceye kaymakam olcaksiniz birbirinizin yerine bakacaksiniz izinlerde. Bazi sorularda israrla tartisiyosunuz birakin cevap nolursa olsun muhabbetinizi pekistirin makamla ilgili paylasimlarda bulun varsa akliniza takilan bunlari sorun birbirinize. Ayristirici degil birlestirici noktalari kesfedin insallah egitimde de bulusursunuz.Daha guzel olmaz mi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • D
                      Dolaylı tümleç Son düzenleyen:

Arkadaşlar,Kanunda hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşları diye geçiyor mu ?

“Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır.”

onuktekin K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • onuktekin
                        onuktekin @Dolaylı tümleç Son düzenleyen:

@Dolaylı-tümleç Hayır hocam doğrudan doğruya kanunda yok.

Fortis fortuna adiuvat

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          kaya06 @Dolaylı tümleç Son düzenleyen:

Hizmet yerinden yazdiktan sonra kabul eder diye dusuniyorum

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • D
                            Dolaylı tümleç @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin o Zaman farklı ifadeleri kabul etme ihtimali var mı ? Hizmet yerinden yönetimler yazmıştım.

“Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır.”

K onuktekin O 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              Emirkym @kaya06 Son düzenleyen: Emirkym

@kaya06 "Hizmetsel (Fonksiyonel) Yerinden Yönetim" yazmıştım ben ona 🙂

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • K
                                kaya06 @Dolaylı tümleç Son düzenleyen:

@Dolaylı-tümleç neden olmasin kardesim dün arkadas paylasmisti sinav kagidigini inceledigine dair mesela mulki idare amirligi hizmetleri diye geciyor ama mulki amirligi kabul etmislerdi onun gibi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • D
                                  Dolaylı tümleç @Emirkym Son düzenleyen:

@Emirkym bana da öyle geliyor,önemli olan yerinden ifadesiydi.

• onuktekin
                                    onuktekin @Dolaylı tümleç Son düzenleyen:

@Dolaylı-tümleç http://s6.dosya.tc/server11/uxs4yz/kamu_kurumlari.pdf.html bu Bilal Canatan Hoca'nın kitabından. İki farklı ifade kullanmış o da. Bence kabul ederler hocam kanunda belirtilen bir şekil yok.Mülki idare amirliği sınıfı için bile 5 tane filan alternatif vermişler geçen sene.İçiniz rahat olsun.

Fortis fortuna adiuvat

sofuoglu D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • K
                                      kaya06 Son düzenleyen:

Burda birbirinizi tesvik etmeli ve morallendirmelisiniz

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • M
                                        makif34 @kaya06 Son düzenleyen:

@kaya06 bu sınava girmediğinizi yazmıştınız yaştan dolayı mı boşa kürek çekeceğinizi düşündüğünüzden mi özelden mesaj atabilseydim atardım 🙂 bu mesajı

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • sofuoglu
                                          sofuoglu @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin hocam şu platformda saygı duyulası insanlardansınız gerçekten tartışılan her soruya yönelik kanun/akademik kaynak/tez vs ile burada paylaşıp soru işaretlerinin giderilmesi noktasında buradaki birçok arkadaşa yardımcı oluyorsunuz.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • F
                                            FC Real GDP Son düzenleyen:

kaymakam a. sınavı guy tercihi gibi değil. kim ne konuşursa konuşsun, kaç puan alırsa alsın başkasının sonucunu etkileyemeyecek. bu kadar holiganlık yapmaya, hele söylenenleri takmaya hiç gerek yok. sözüm meclisten dışarı.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

• 1
                                            • 2
                                            • 263
                                            • 264
                                            • 265
                                            • 266
                                            • 267
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 265 / 782
                                            • İlk ileti