Ptt mulakat kalkacak
-
Bu haber dogrumu danistay karariymis 2017/3 alimini etkilermi ins dogru olur ya
-
Bunu duyan bi benmiyim
-
@keynezyenciii hocam nerde yazıyor?
-
Sitelerde hep konusuluyor danistay karari linki bulursam atarim
-
@keynezyenciii ben de sabahtan beri bakıyorum ama adam akıllı bir haber yapılmamış konuyla ilgili yarın netlik kazanır gibi.Merak ettiğim bundan önceki 2500'lük alım iptal mi olacak yoksa bu yeni yapılan alımda mı mülakat yapılmayacak? @Antimülakat @aliveli @paretowilfredo bilginiz var mı hocalarım.
-
@guyan-gelmiş karar halihazırda yapılan mülakatı ilgilendiriyor, haliyle bundan sonrasında ilgilendiriyor. Bakalım uygulaması hakkında en geç önümüzdeki hafta mutlaka ptt yetkililerinden bir açıklama bekleniyor.
-
@aliveli yani bu son çıkılan ilanda mülakata hak kazananlar giremeyecekmi mülakata
-
Mulakat kalkarsa 2017/3 mulakatsz olur demi ?
-
yönetmelikte yazılı veya sözlü alım yapılır kısmı sadece sözlü alınır diye değiştirilmiş 2015 yılında. danıştay da bu kararı iptal etmiş. yani sorun sadece sözlü olmasında. şuan ki alımı etkileyeceğini düşünmüyorum.
-
Bu durum ne kadar etkileyecek acaba bizi. Tam aydınlatıcı da olmamış sanki.
-
Mülakat olacak mı olmayacak mı bakan bu ayrı konuşuyor herkes başka bişey söylüyor ne zaman netlesecek . Hukuktan anlayan birisi yokmu aranızda bu işin sonunda nasıl bir çıkış izlemek zorunda Ptt ?