PTT iptal kararı
-
Memleketim icin mulakata kalmistim ilk defa b grubunda..içine ettiler sag olsunlar. Insanlara umut aşılayıp ellerinden aliyorlar en verimli en guzel çağlarinda..Allahinizdan bulun.
Ha yanlis anlasilmasin. Mülakat kalksin da kardesim sadece niye ptt?? Veya ilanlar gelip millet e mülakat a kaldiniz dedikten sonra niye?? Hele 2017/2 icin kazananlari düşünemiyorum insanlar belki her şeylerini buna göre ayarlamisti. -
PTT İPTAL KARARI SONUNA KADAR DOĞRUDUR İLKOKUL MEZUNLARINI EL ALTINDA ALDILAR KONUŞMALARLA GİREN KİŞİYE ŞAHİT OLDUM. YAŞI TUTMAYAN ŞAHIS KPSS PUANI OLMAYAN ŞAHIS PTT YE GİRDİ. BUNA BU GÖZLER KULAKLAR ŞAHİT OLDU HIRSIZ AHLAKSIZ HALA PARALEL YAPI VAR HALA FETÖ VAR. KİMSE ALLAH'tan KORKMUYOR.
-
çok haklı bir karar geçen alımda Ankara 78 le kapattı ben 76 puanla Tunceliye bile başvurdum gelmedi. Bu işte saçmalık olduğu belliydi.
-
@John-Nash sence bu yasa-dışı alımlarda bu işi yapan fetö mü yoksa kendini ilin yegane sahibi sanan malum partinin il başkanları mı? Fetö hala var ama adaletsizlik ve kul hakkı yönünden onunla yarışan bir resmi yapı daha var.
-
@guyan-gelmiş VALLA BİLMİYORUM HOCAM BEN SADEC ŞAHİT OLDUM ADAMIN YAŞ TUTMUYOR KPSS PUANI YOK. İŞTE ARKADAŞINA DİYOR Kİ KİMSEYE SÖYLEME BEN PTT YE GİRDİM. VE BU ADAM PASTAHANE DE DONDURMA SATIYOR. BU KADAR OLABİLİR Mİ YUH YUH YANİ BİNLERCE YUH BU KADAR YA BU KADAR. BU EDEPSİZLİKTİR BU AHLAKSIZLIKTIR HIRSIZLIKTIR BU GENCECIK ÇOCUKLARIN JAYALLERİNİ ÇALMAKTIR. EMEK VERİP HERGÜN PSKOLOJİK BASKIDA KALIP AĞLAYAN KİŞİLERİN HAKKINA TECAVÜZ ETMEKTİR.
-
LAN YAPIOSUNUZ BARİ OKUYAN ADAMI ALIN PASTAHANE DE Kİ 35 YAŞINDA Kİ İŞÇİ NEDİR
-
Kendi açımdan iptal kararı sevindirici, hakikat adına ise böyle bir karar zulmün daniskası. İlk alım mülakatına gidemediğim için ikinci alımda tercih yapamadım ki bu da adaletsizceydi. Denebilirdi ki bir adayın en fazla 3 kere hakkı vardır, eyvallah. Mülakata gitmeyen bir sonraki alıma katılamaz kuralı da ne demek? Gel gelelim bunu bilerek mülakata gitmedim orası ayrı konu. PTT birazcık insaf sahibiyse ilk alımda kazananları direk alır. İkinci alım yanlışlıkla dolu olduğundan yenilenmelidir. Ancak aniden bir sabah hukuk mukuk devleti kesilebildiğimiz için bu imkansız gibi.
-
@Antimülakat @aliveli bilebilecek duzgun yorumlayacak uyeler neden yazmiyor bu basloga. Durduruldu demekle iptal olmasi ayni seymi arkadaslar
-
@keynezyenciii durduruldu ve iptal aynı kavram değil. Şu an tahminimce mevzuat değiştirilip işlem hukuka uygun hale getirilmeye çalışılıyor.
-
@aliveli yani kazananlar icin bisey degismezmi diyosun
-
@keynezyenciii evet şu an idare işlemini hukuka uygun hale getirmeye çalışıyor, iptal kararının kazananları etkilemeyeceği görüşnüdetim.
-
@guyan-gelmiş sende aliveliye katilionmu bu konuda
-
@aliveli daha önce buna benzer durum dsi mühendis alımında da yaşandı tebligat yapılmadıysa kazanılmış haktan bahsetmek zor.Bence ya dsi gibi kendi alımını mülakatsız yapacaktır ya da ilk kendi yazılı daha sonra tekrar sözlü sınavı yapıp kılıfına uyduracaktır.
-
ptt nin çok acaip bir kurum olduğu kanaatindeyim. İstanbul alımını hatırlayanlar varsa bölüm olarak "kamu yönetimi" ni dahil edip "siyaset bilimi ve kamu yönetimi" mezunlarını kabul etmemişti.arkadaşım insan kaynaklarını aradığında "bu alımda böyle oldu, diğer alımda düzeltilir." deyip yolladılar.
-
@guyan-gelmiş ben sahsen 2017/2 basvuranlar arasnda kpss siralamasi yapilacak kanaatindeyim sadece tahmin bu imkanszmi
-
@guyan-gelmiş duyuru yapılması yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
-
@aliveli İnşAllah dediğiniz gibi olur işinden istifa eden gidip ev tutan insanların olduğu söyleniyor zor durum.
-
Bu konu hakkında iki gündür yazıp çizen bazı insanları anlayamıyorum. Sanki ülkede her şey çok normalmiş gibi davranıyorlar. Sanki sadece ptt mülakatlı alım yapmış gibi 'oh çok da güzel oldu ' tarzında yorumlar yapıyorlar. Yapmayın arkadaşlar hak eden hak ettiğini zamanı gelince zaten alacak. 2017/2 ile atanıp bütün planlarını buna göre yapan insanlar var. Çalıştıkları işten istifa edenler var. Mağduriyetlerin giderilip aynı zamanda yeni bir alımın yapılacağı söylenmiş. Umarım atanıp da soruşturması tamamlanan bizleri daha fazla mağdur etmezler. Karar sadece yd kararı . ancak neden dün akşam açıklama yapılıp yapılan alımların iptal edildiği yazıldı anlamadım
-
@vasıflıişsiz hocam güvenlik soruşturması bitip sizi çağırmışlarmıydı göreve ?
-
@Arf hayır en son iki hafta önce aradığımda sorusturmanı genel müd e gonderdik onay bekliyoruz dedıler