Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@denizci ne saçma iş bu ya hayret bi sey zor bi sey mi istiyoruz sanki ya
-
Bu kadar masrafa deger mi sizce
-
@Mimar hakkaten saçmalamışlar zaten 80 adam var sınava girerken elden teslim edebilirlerdi giriş belgesini ayrıca 29 una kadar alabilirsiniz diyor bari 30 una kadar yapaydınız dışardan gelen adam aradaki birgün napsın
-
............
-
kimler sınava gitmeye karar verdi veya kimler gitmiyor arkadaşlar
-
@Mimar hocam gaziantep ve yakın illerden ve ilçelerinden gelecek olanlar hep gelecektir ben 60 kişi kesin girer gözüyle bakıyorum
-
@BCd 60 biraz cok oldu 30u gecmez bence. Giris belgesi sıkıntısı yapmasalar 60olabilirdi. Siz giriyo musunuz hocam
-
@Mimar evet hocam.Ozluk haklarından mesleğin niteliğinden felan kabaca bahsedildi ilk başlarda ama yinede tam olarak ne yapar bu belediye müfettisleri nasıl yetiştirilir bilsek iyi olurdu
-
Arkadaşlar Büyükşehir belediye başkanına tvit atılsa dışardan gelenler için giriş belgesinin şahsen alınması kuralı veya sınava giriş anında verilmesi gibi esnetilmesi için belki yararlı olabilir
-
Baskan cevap vermiyo dostum. Benim akla da direk teftis kurulunu aramak geldi ama emin olamadim. Numarasi var sitesinde
-
ben de hmn bi twit atayım "başkanım eğer işi çok isteselerdi erkenden gelir alırlardı belgeyi. demek ki istemiyolarmış" diye dimi @Mimar bunun bi benzerini sen bana guy ile sgk mülakatları inşallah çakışmaz dediğimde demiştin. etme bulma dünyası işte
-
@uçanizmirli dostum ben zaten gidecem. Gitmeyecem dedim mi ? Sana oyle bi sey dedigimi de hatirlamiyorum . Niye diyeyim ki mulakata hak kazandiysan gireceksin tabi ikisine de. Girme mi dedim
-
@Mimar ben hatırlıyorum ne dediğini kıvırma şimdi. neyse kolay gelsin sana
-
@uçanizmirli fotumda atistigim tipler var ama seni hatirlamiyorum. O lafi soylediysem söyledim derim. Neden korkacam . Senin tabirinle kivirmam.
-
Arkadaşlar tartışmaları özele taşıyalım. Foruma yeniden dizayn verme noktasında tartışma yaşanmasını istemiyoruz. Lütfen hassasiyet gösterelim.
-
arkadaşlar ben antep için başvurdum fakat gelmeyi düşünmüyorum 2 gün erken gelme ve oluşan fazla maliyet dolayısı ile acaba ileride yapacağım başvurularda negatif bir etki yaratırmı kurumlarda bana bu olay?
-
@haplo yaratır. Gitmeyeceginiz yere basvurmayin
-
Soruları tartışacak kimse yokmu
-
@bcd valla ben girmedim ama siz hatırladıklarınızı yazın hocam.
-
Iktisat dışındaki alanlar bana biraz daha kolay geldi iktisat belirleyici olur diye düşünyrm iktisadıda en son kpss iktisatına yakın.iktisattanda benm yapamadğm veya zorlandığım sorular.tam rekabet piyasasında hangi şart saglanmazsa saf rekaber piyasası olur.
ithalatı 250 milyar ihracatı 150 milyar olan ulkenn grubel lloy endeksi kaç
Gercekte issizligin resmi verilerden fazla olmasınn sebepleri yukardakileden hangisidir.1. yarı zamanlı çalışanların olması 2. iş arayıp bulamadkları için iş aramaktan vazgeçenler 3.is arayıp bulamayan yeni mezunlar.
konjonkturel genisleme dönemlerinde tahvil piyasasında hangisi görülmez cevaplarda tahvil talebi artar,tahvil arzı artar,tahvil faizi düşer,tahvil fiyatları düşer,tahvil fiyatları yukselir.
şeker hastalarının kullandığı bir ilaca yuzde on kdv uygulanması halınde malın arz esnekliği nasl olur sonsuz sıfır bir gibi şıklar vardı
Türkiyede örtk enflasyonhedeflemesinin uygulandığı yıllar
merkez bankası rezerv para tanımı icinde hangi kalem yer almaz cevaplarda api,banka mevduatlrı,banka dışı kesim mevduatları,emisyon felan vardı