@köyün-ağası dalga gecen dalgalarda bogulur.amacim ozgecmisle dikkat cekmek degil okunakli olsun yeter.Sizin kadar bilgimiz yok bir yanlis yapsak ve sorun olsa sonradan pisman olacagimiza burda bilenlere sormak daha ihtiyatli olanidir vesselam.
denizci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: Adaylardan ÖSYM Manifestosu!
Cok yerinde bir calışma,derdimizi dillendirenlere tesekkur ediyoruz.Sınavlar:
1)Mutlaka her il de yapilmali
2)Kurumlarin genel olarak aradigi dersler mutlaka ayni günde bitirilmeli(Ornegin hukuk iktisat muhasebe sabah,maliye ceko kamu yonetimi ogleden sonra olabilir)
3)Sureler eskisi gibi toptan verilmeli ve ozellikle muhasebeye gore yetecek kadar esnetilmeli
4)Emanet rantçılığı ortadan kalkmalı
5)Ramazan ve finallere gore sinav gunu her yil ayri olarak belirlenmeli.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Selamunaleykum arkadaşlar
5 ekim,2.komisyon,Mardin için,bölüm maliye
Hatırladığım ve anlatabileceğim kadar anlatayımKendini tanıt
1)Bilanço usulünün avantajları
Alt sorusu kdv hesaplar mıydı gibi bişey sordu
2)Bilanço usulüne göre tutulması zorunlu defterler
Alt sorusu bunlardan hangilerinin kapanış tasdiki yoktur gibi bir soru3)alameti farika
4)ihtira beratıBaşka da sormuş olabilirler ama bunları hatırlıyorum
Bence mülakatın en azından kendi açınızdan iyi geçmesi girmeden önce defalarca pratik yapmakla bağlantılı.
Bir de alan bilgisi dışındaki muhtemel sorulara önceden kısa,net kendinden emin cevaplar hazırlayıp bunları pratize etmek çok yararlı olacaktır.
Ben bu gruptaki konuşmalardan çok faydalandım.Başta forum yöneticileri olmak üzere yararı dokunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
Herkes için hayırlısı olsun... -
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
@paretowilfredo Anladim yardimlariniz icin cok tesekkurler size ve tum samimiyetle emek veren arkadaslara basarilar dilerim
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
@bikbik Tamamdır kardeş teşekkürler.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo kardeşim ALLAH razı olsun ya yeni haberlerini bekliyoruz.O zaman calismaya devam
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@köyün-ağası anladım kardeşim alttaki yorumlarda biri yazdığını söyleyince herhalde yararı olur dedim.ALLAH razı olsun ya iyiki söyledin silip düzeltiyorum.
-
@impressiveunit ne bileyim bu surecte normal bir durum bile anormal gozukebiliyor Paranoyak olduk sagolasin kardes
-
@ali27 kardeşim yaniiyorsam borclar hukukuna gore zamanasimina ugramis borc eksik borc hukmundedir.Eksik borclar ifalari icin zorlanamazlar.(Zaten onu eksik yapan da diger normal borclar gibi cebri icra kuvvetini kullanamamaktan kaynaklanir)Ancak eksik borc adi ustunde hala borctur ifasi normal bir borcun ifasi gibi kabul gorur ve gecerlidir.O yuzden mükellef borcu odemek isterse o borcu alip makbuzu kesmek daha sonra izahatini yapmak daha dogru geliyor.
-
RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
@Mimar arayalım dostum dediğin gibi yüklenme olursa bir yol açabilirler
denizci tarafından gönderilen son iletiler
-
Selamunaleykum arkadaşlar
5 ekim,2.komisyon,Mardin için,bölüm maliye
Hatırladığım ve anlatabileceğim kadar anlatayımKendini tanıt
1)Bilanço usulünün avantajları
Alt sorusu kdv hesaplar mıydı gibi bişey sordu
2)Bilanço usulüne göre tutulması zorunlu defterler
Alt sorusu bunlardan hangilerinin kapanış tasdiki yoktur gibi bir soru3)alameti farika
4)ihtira beratıBaşka da sormuş olabilirler ama bunları hatırlıyorum
Bence mülakatın en azından kendi açınızdan iyi geçmesi girmeden önce defalarca pratik yapmakla bağlantılı.
Bir de alan bilgisi dışındaki muhtemel sorulara önceden kısa,net kendinden emin cevaplar hazırlayıp bunları pratize etmek çok yararlı olacaktır.
Ben bu gruptaki konuşmalardan çok faydalandım.Başta forum yöneticileri olmak üzere yararı dokunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
Herkes için hayırlısı olsun... -
@Mimar bende aradım banada benzerini söylediler malesef
-
@Mimar arayalım dostum dediğin gibi yüklenme olursa bir yol açabilirler
-
@Mimar selamunaleykum,kardeşim ben başvuru esnasında bir yakını göndersek kimlikle olmaz mı il dışından geliyoruz gibisinden bir soru ilettim ama adam
"O zaman bende fotoğrafına bakarım olmaz" falan dedi
Başkasını göndermeyi Deneyip belgeyi alanilen bir arkadaş olursa buraya yazsın lütfen boşuna orda beklemeyelim -
@ali27 kardeşim yaniiyorsam borclar hukukuna gore zamanasimina ugramis borc eksik borc hukmundedir.Eksik borclar ifalari icin zorlanamazlar.(Zaten onu eksik yapan da diger normal borclar gibi cebri icra kuvvetini kullanamamaktan kaynaklanir)Ancak eksik borc adi ustunde hala borctur ifasi normal bir borcun ifasi gibi kabul gorur ve gecerlidir.O yuzden mükellef borcu odemek isterse o borcu alip makbuzu kesmek daha sonra izahatini yapmak daha dogru geliyor.
-
RE: Gelir mi lütfen cevap
Zor bir ihtimal. gelebilir ama cok umit baglamamak lazım
-
Selamunaleykum arkadaslar
16 mayis veya 28 kasim 2015 mulakat sorularini nerden edinebiliriz acaba,elinde bulunduran varsa rica etsek paylasabilir mi? -
Selamunaleykum arkadaslar bende az once aradim
Sorar sormaz ismimi soyismimi sordu.Nedenini tahmin etmekle beraber anlayamadim.ben ismimi soyledim siz soylememeye calisin bence ne onemi var ki uzun zamandir bekliyoruz bir gelisme yok mu deyip soruyu tekrar yoneltebilirsiniz. aklimda kaldigi kadariyla "komisyon ilgili calismayi yapiyor siteden takip edersiniz"gibi bisey dedi.yani yuvarlak bir cevap verdi hic calisma olmuyormus gibi bir ses tonu vardi.lutfen hep beraber aramaya devam edelim ger gün!