Biraz da şans işi. Atıyorum mikroyu çok iyi biliyorum dersin. Bir tek emek piyasa konusunda eksiklerin vardır. Diğer senelerde gelmemiş bu sene de gelmez dersin. Gider 2 soru oradan gelir. Soru sayısının azalması da bu anlamda kötü oldu. Çünkü ister istemez insan her dersi süper yapamıyor. Her ayrıntıyı bilemiyor. O yüzden zordan çok piyango gibi sınav demek daha doğru.
bikbik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Pufff bitse de gitsek çok sıkıldım:(
-
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@bikbik 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar ben başvuruyu yaptım. Parayı da yatırdım. Bugün pazar açık mıdır? Ya da evrak teslimi için yarın mı gitsem?
Ne evrağı teslim edeceksiniz? İnternet başvurusunda herhangi bir evrak teslim etmenize gerek yok.
Yani sadece internet üzerinden başvuru yetiyor öyle mi? Mezuniyet belgeleri falan teslim edilmiyor mu?
-
@ncbb yazılıda var. Testte yok.
-
@denizci hocam içiniz rahat edecekse çalışın tabi. Sınav konuları içinde 2008'deki protokolde idari yargı var mı baktınız mı? Varsa şimdi olmadığı için endişelenmeyin. Ancak dediğim gibi bütün konularınız hazırsa ne olur ne olmaz, ona da bakın madem.
-
@2525 dostum sıkma canını ben sana artı verdim Eksi verenler sen böyle de diye eksiliyor. Takma bence bir sebebi yoktur.
bikbik tarafından gönderilen son iletiler
-
@2525 paylaşım için teşekkürler:)
-
@2525 dostum sıkma canını ben sana artı verdim Eksi verenler sen böyle de diye eksiliyor. Takma bence bir sebebi yoktur.
-
Pufff bitse de gitsek çok sıkıldım:(
-
@denizci hocam içiniz rahat edecekse çalışın tabi. Sınav konuları içinde 2008'deki protokolde idari yargı var mı baktınız mı? Varsa şimdi olmadığı için endişelenmeyin. Ancak dediğim gibi bütün konularınız hazırsa ne olur ne olmaz, ona da bakın madem.
-
@ncbb yazılıda var. Testte yok.
-
@Rawls tanıdığın hapçı bir site ya da pdf var mı?
-
RE: Motivasyon
@otuzyılsavaşı hocam fetö olayı zaten a gruplarından döndü yapmayın. Daha bugün başbakanlıktaki uzman neler yaptığını anlatmıştı. Tabi umarım öyle değildir.
-
RE: Motivasyon
@otuzyılsavaşı onu Murat kaymak diye biri demiş. Resmî açıklama olsaydı keşke.
-
Arkadaşlar kamuya alımların durdurulması kararı mülakat aşamasındakiler için mi geçerli olacak? Yoksa diğer tarihi açıklanmış Sayıştay gibi sınavları da etkileyecek mi?