Odemezlik defi,teselsul karinesi,elbirligi halinde mulkiyet,konsimento,fikri ictimai
Kamu tuzel kisiligi nedir ozel hukuk tuzel kisiligi farklılığı
Normlar hiyerarsisi ve normlar çatışmasını anayasal olarak degerlendir
Zamanaşımı alacaklar üzerine,durma ve kesilme halleri
Tacir gercek ve tüzel olarak nedir.tacirin hukuki sonuçları
Rawls tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
Mümin Sekman ' Herşey Beyinde Başlar'
Beyin bilimcilere göre uyku, bilginin uzun süreli hafızaya yerleştirilmesi için hayati derecede önemlidir.Yapılan bazı araştırmalarda, insanlar daha çok şey öğrenmeye çabaladikça daha çok uykuya ihtiyaç duyduğu keşfedilmiştir. -
RE: 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
@escobar_p beni bu mesleğe yönelten tek şey para
-
RE: İİBF, SBF, İKTİSAT, İŞLETME vb. fakülteleri olan Üniversitelerimizi konuşalım :)
Ülkemizin yönetici kadroları ve idari personelinin büyük bir kısmı bu fakültelerden sağlanıyor.Ancak sadece üniversite okumak için yazılabilecek bölümler değiller.Büyük şehirlerde okumak bu bölümler için staj iş ve extra eğitimler için aşırı önem taşıyor.Tabiki bunların yanında sosyal faaliyet içinde.Çünkü bölümler sosyal bilimler üzerine olduğu için öğrencilerin asosyallikten uzak durması ve guncellemelerini sık sık yapmaları gerekiyor.Evet mezun sayısı çok oluyor ancak arasından sıyrılmak için egilimlerinizi önceden planlayıp ona göre 2. Veya 3. Sınıfta hedefler belirlemek gerekiyor.Yoksa bir çok kişinin yaptığı gibi bunu 4. Sınıfta mezuniyetine birlikte yapılması karamsarlığa ve kötü seçimler yapıp hayatının geri kalaninda istemediği şeyler yapmak durumunda bırakabiliyor.
-
RE: Kampüs Deyince Aklınıza İlk Gelen Üniversiteler Hangileri?
Bir Adanali olmasam okuyacağım okul Çukurova olurdu.Bununla beraber İstanbul Uni Beyazit kampusü çok kötü.
-
RE: Kuralsız Forum Olmaz
Çok iyi düşünülmüş TY ailesi mağdur olmaması gerek.denetim konusunda gönüllü olacak insanlar çıkacaktır.Bence + ve - uygulaması uygulanmaya başlasın.İsim konusunda çok haklısınız yazılması yanlış oluyor.Küfür ve alaycı tavırlar sergilenmesine engel olacaktır.
-
RE: Sıfır-Bir bir zamanlar adana'da
Bu başlığı burda görmek mutlu etti beni.Adana'nin (SÖZDE) bir zamanlarını en içten şekilde anlattığı için tüm Turkiye de tanındı.Umarım kısa zamanda yeni sezonu başlayacak.Bu arada Hürriyet mahallesi göründüğünden daha beter
-
RE: İİBF/SBF 'liler için şikayet, sitem, öfke; talep, istek, beklenti ve BİRLİK başlığı!
@Antimülakat taktik ve stratejiniz tam anlamiyla durumu özetledi hocam.Benzerini Sayıştay sınavı için konu konu yazmıştım 3 yıllık okul transkripti gibi birşeyle karşılaştım.Dedim biz nereye gidiyoruz
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
Arkadaşlar nerdeyse %100 başarı olursa anca diyorsunuz öyle bi dünya yok kusura bakmayın.%50 isteyen bi Kpss süreci vardı.Basi kurumlar %60 ister en fazla başarı isteyen kurumlardan biri Sayıştay oda %70-80 ister.Daha fazlası abartı bence
Rawls tarafından gönderilen son iletiler
-
Çok şükür uzun bi bekleyiş mutlu sonuçlandı.Tercihyap ekibinde tuyolariyla başarıya ulaştık.Allah herkes için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
-
Dün 16. Yaş kutlaması bugün Bakanlar Kurulu toplantısı.Bakanın son sözü diyeceği varsayimiyla şu an için açıklanmaması normal.Bu hafta içi açıklanacağıni düşünüyorum
-
@Antimülakat 30-35 e belki düşmez ama 4-5 kişilik fire olur gibi
-
Alandan kastim onlar hukuk iktisat muhasebe maliye
-
Mülakat ortalama 20-25 dk sürdü 5 kişilik komisyon vardı alanımızla ilgili 4 tane soru vardı güncel haricinde verdiğiniz cv ye bağlı kalmaya çalışın bundan sonra girecek arkadaşlara başarılar dilerim
-
Herkes için hayırlısı neyse o olsun
-
Zaten herkes eşit şartlarda girmediği bi ortamda ufak bi bilgi vermek zor olmasa gerek ama napalim kimseye zorla bikgi ver denmez
-
Yok burda ilk 10 dan mülakata girenlerden kimse
-
Ben Salı girecem bu arada.
-
Adana dan pazartesi den Ankara ya mülakata gidecek olan varsa haber versin.Arabayla gideceğim ben tek gitmemiş olurum.