2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Dolaylı-tümleç peki ortalama kac alirim kardesim sence sinava girmis bilen birisisin sen az cok bilirsin
-
@kenan65 kardeşim paylaşımlarını okudum çok üzülüyorsun ve üzülmekte de haklısın ama inan ki seninle birlikte hepimiz çok basit hatalar yaptık, BM Genel Kurulu'nu silip Ekonomik ve Sosyal Konsey yaptım, paranın tedavül tarihini değiştirip 2004 yaptım ve bunları sınavın son saniyesinde yaptım düşün, iktisatta toplumsal refah sorusunda işlem hatası yaptım halbuki basit bir çarpma işlemiydi, peki üzüldüm mü? hem de nasıl üzüldüm bilemezsin, ama üzülsek de ağlasak da bağırıp çağırsak da geçmiş geri gelmiyor, kendini yıpratma, bu olmaz başka sınav olur, ama bir şekilde bir gün olur, Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz, o yüzden daha metanetli olmak lazım.
-
@kenan65 benim ikilemde kaldığım tek soru bu soruydu ve ben de yanlış yaptım. soru çıkmasını beklediğim bir konuydu. k. ajanslarının bütün organlarını ezberlemiştim lakin en başta bilmem gereken ulusal koordinasyonu tam bilmiyordum
-
@FC-Real-GDP sanırım detaylarda fazla boğulduk.
-
@kenan65 hocam bakanlık teşkilatı kabul olmaz. bakanlıkların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatları var.
-
@sınavzedee yanlış bilmiyorsam kalkınma ajansları kanununda ulusal koordinasyonu sağlama yetkisi DPT'nin. Soruda "günümüzde" demesi kafa karıştırmak için eklenmiştir diye düşündüm lakin işimizi kolaylaştırmak için o ibareyi eklemişler. Yani DPT değil K. Bakanlığı yazmamız için.
-
Öncelikle bu sınav sonuçlarını beklemek ÇOK AMA ÇOK STRES YAPIYOR onu belirtmek isterim.
Ayrıca bu sınavla ilgili benim durumum;
Alan bazında;
Anayasa-İdare :14,5 net
İktisat : 1 net
GK-GY bazında;
Türkçe: 5 net( bekliyorum)
Tür. Eko : 3 net
İnsan Hak: 2 Net
Tarih: 1 net
Türkçesiz 21.5 net TARTIŞMALI vs ne varsa hepsini yanlış saydım.
@kenan65 kardeşim ; bu durum haricinde ;
1-Hizmet Yönünden Yerinden Yönetim
2-Kalkınma Bakanlığı
3-Esnek Kur
4-Gene Kurul bu dört soruyu yazdığım halde degıstırdım
5- Refah Kaybı (450) olan soru 15 ila 30 u carpıp yazamadım 15 yazdım yani BEN DE SENİNLE AYNI KAFADAYIM ama şunu unutma bu nasip işi burdan böyle HATALAR YAPTIM AMA;
2005
1946
Bakanlık Merkez Teşkilatı
sorularını terettütsüz yaptım yani
bir yandan kayıp diğer yandan kazanc
SONUC OLARAK BENİM KADERİM DE LİSTEYE GİRMEK VAR İSE TÜRKÇE HARİÇ 21.5 NET İLE GİRERİM
YOK İSE STRESE SIKINTIYA GEREK YOK NASİP DEĞİLMİŞ DER GEÇERİM
sen de öyle yap @kenan65 -
@kaymakamadayı sansim yok gibi gorunuyo bu sinav icin
-
@sınavzedee haklisin kardesim hayirlisi olsun napalim.. 22 23 le umut yok demi ?
-
@kenan65 daha evvel bir yorumda bulunmuştum
3 türkce diğer 22 toplam 25
4 turkçe diğer 21 toplam 25
5 turkce diger 20 toplam 25 netı olanların mulakata cagırılacagı kanaatindeyim . HERSEYIN HAYIRLISI tabi bu tahmın buradakı herkesın yaptıgı gıbı tecrubelerden ve gecmıs ıkı sınavdakı ıstatıstıklerden yola cıkarak bunu dıyoruz. yine de ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ bekleyelim inşallah hayırlı olur -
@kenan65 24 ün altına düşeceğini sanmıyorum kardeşim ama 27 nin üstüne çıkmayacak bence, 25-26 gibi kapatacak gibi görünüyor.
-
70 ustu gelirmi peki?
-
@kenan65 23 doğruya 70 gelebilir ama bu kazanmak için yeterli olmaz sanırım kardeşim, çok düşünme bunları, burada fazla takılma, boş vaktin varsa aç bir film izle, dışarı çık yürüyüş yap, eğer bir yerde çalışıyorsan işine yoğunlaş, ya da sürükleyici bir kitap alıp okumaya başla ama yıpratma kendini, yazık canına.
-
Cok emek verdim kabullenemiyorum iste
-
@kenan65 Emek verdiniz, haklı olarak karşılığını görmek istiyorsunuz. Sonuç olarak ne olacağını kimse bilemiyor, lakin her şeyde bir hayır vardır demek gerekiyor. Yukarda bir arkadaş anlattı müalakata kalamayınca biraz üzülüyorsunuz ama mülakattan elenince toparlanamıyorsunuz diye bir de bu açıdan bakmak gerekli. Yanlış anlaşılmak istemem ve emek veren herkensin kazanmasını canı gönülden isterim.
-
@mustafa58yilmaz
Yedisu ilçesine atanan Bünyamin Karaloğlu kimdir?
1987 yılında Rize'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize'de tamamladı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl dil eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Maliye Bakanlığı Vergi Denetmenliğinde bir süre çalıştıktan sonra 2011 yılında Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Çeşitli Kaymakamlık stajlarını tamamladıktan sonra Balıkesir- İvrindi, Balıkesir - Balya ve Bursa- Keles ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere University of Sheffield' da bir yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı. Kütahya Domaniç İlçe Kaymakamlığı görevinin ardından son kararname ile Yedisu ilçesine atandı. -
@nurullah aöf'li değil kendisi, iibf mezunu. aöf için iktisat fakültesi, işletme fakültesi veya aö fakültesinden mezun olmalı.
-
@kombassankoma bi an ben de aöfli sandım lakin Anadolu üniversitesinde iibfakültesi var.
-
Gecen yil kac puan standart sapmadan geldi ?
-
@kenan65 10 puanın üzerinde