2017 kaymakamlık mülakat hazırlık
-
hazırlık çalışması yapanlar ve liste sonrası yapacaklar buyurunuz buraya...
-
Ooooo iddiali bir grup olacağına adim gibi eminim. Hafi hayırlısı Allah'tan.
-
.............................
-
Kime bahsetsek kibar adıyla 'referans' var mı diyip yaraya tuz basıyorlar
-
@hafi yaraya tuz basılmazsa yara unutuluyor hocam, canınız yansa da en azından derman aramaya başlarsınız yaraya
-
@hafi sen umidini Allah'a bağla. O nasip ettiyse hiç referans olmadan olur. Ama Rabbim nasip etmediyse binbir referans bile işe yaramaz. En guzel referans Allah'a tevekküldür.
-
@aliveli valla kardeşim arayacak dermanım bile yok
-
@bolulu aynen dediğiniz gibi hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
-
@hafi amin inşallah...
-
MÜLAKATTA NE SORULUYOR NASIL GEÇİYOR? nelere çalışmak gerekiyor bilgisi eski tecrubesi olan var mı yardımcı olabilir misiniz ben gibi merak edenlere
-
HOCAM YAZILI SINAV SONUCU CUMAYA KADAR BELLİ OLUR MU
-
@refik-soydam BU GRUPTA TARTIŞMAK BİZLERE NASİP OLUR ŞİMDİDEN GİRELİM Kİ AYAĞIMIZ ALIŞSIN İNŞALLAH SINAVDAN SONRA ARTIK BU YENİ GRUPTAIZ...
-
@aliserdar-çetin hocam profilinizde 165 ileti var 100 e yakınız olur mu ne olur gibi sorgu, maalesef bende bilmiyorum, forumları inceleyip kafa yorarak ne sormuşlar bularak bizle paylaşsanız hocam. ne zaman açıklanacağı ösym bildirmedi, genelde 35 40 gun arası açıklıyor ama zorunlu bağlayıcı süresi de yok altını cizmek gerekir
-
O değil de şu imkb ile dışsallık sorularının cevabı ne sizce hazır kimse yokken
-
@g4z1 bak yine
-
@g4z1 imkb ve ahlaki tehlike diye düşünüyorum kimseler gelmeden cevaplayayım dedim
-
Ben de takibe aldım, sonuçlar açıklanınca buradan devam etmek nasip olsun..
-
aman soru moru sokmayalım buraya, on bin yorumlu sayfa var ve en aşağı dereceden en yüksek dereceye kadar varan tartışmalarla orada oldu:=) mülakat kısmına önceden başlayalım. ne okunmalı ne çalışılmalı ne yapmalı, (torpil mücadelesi hariç)
-
Sorularına büyük çoğunluğu yazılı sınav konularından olacak. Ağırlıklı olarak da Anayasa, İdare, İdari yargı, Mahalli İdareler, Belediye kanunu gibi. Buralardan kimine üst mahkemeleri say gibi çok klasik bir soru gelirken, kimine şu kanunun şu maddesindeki şu kavram ne anlama gelmektedir gibi zorlayıcı sorular gelecek. Bu biraz kara kışı derme çatma evinde sağdan soldan bulduğu odun ve kömürle geçirecek olanlarla, kombisi kaloriferi kliması her şeyi hazır evinde bekleyecek olanların hikayesine benziyor. Allah mülakata derme çatma girecek olanlara güç ve sabır versin.
-
EVET KİMLER BURADA LİSTELENELİM. BENİM DE OLDU ŞÜKÜRLER OLSUN