Behzat Ç.
-
Arkadaşlar bir kaç gündür geri döneceğine dair dedikodular arttı, behzat ç. geri dönecek mi harbiden? Konuyu sıkı takip eden var mı?
-
Belli değil daha, medyada ocakta dönüyor haberleri var ama herhangi bir resmi açıklama yok.
-
inşallah aynı kalite de döner televizyon denilen çöplükte hiçbir şey yok neredeyse
-
Erdal Beşikçioğlu geçen açıklama yaptı ekip,senaryo hazır bir tek kanal kaldı.
Büyük ihtimal yeniden başlıcak ama bence blutv de internetten yayınlanır. -
@eomer bu kadar underground bir dizi değil behzat ç. niye böyle yapılıyor anlamak imkansız.
-
@aliveli her kesimden insana hitap eden bir diziye kanalların bu kadar soğuk davranması şaşırtıcı gerçekten.
-
@eomer @aliveli gerçi Emrah Serbes bir senedir "Her şey hazır yayınlamak isteyen kanal varsa buyursun gelsin" diyor Beşikçioğlu da ona istinaden söylemiştir muhtemelen.Dizinin içeriğinden değil de kişilerden dolayı (senarist,oyuncular,yönetmen vb.) yayınlamaktan imtina ediyorlar gibi tabi bu da manasız ve anlamsız.
-
@Mustapha emrah serbes biraz agresif tabi ama ne bileyim. Olmadı online çekilsin zaten tv den izleyen çok çok az.
-
@aliveli aynen öyle baya çılgın bir adam.Online işi de ticari boyutla alakalı galiba Artık tv mi online mı ne olursa olsun tekrar başlasın da izleyelim.
-
Hea seviyorum merkez. Amirim amirim biri beni sevsin istedim
-
İnşallah diziyi yine Ankara'da çekerler, bizim için çok önemli bir detay çünküm.
-
-
@mustapha sevdiğim,kitaplarını beğenerek okuduğum biriydi.Gerçekten çok talihsiz bir durum.
-
Bu nasıl bir şanstır böyle
-
Dizinin kaybedilen hayatlar karşısında hiç bir değeri yok. Allah bu acı olayı yaşayanların ailesine yardım etsin. Bu olaydan kaçmadığı ve pişman olduğu için de Allah Emrah Serbes'i affetsin. Aldığımız her nefese şükürler olsun.
-
@onuktekin öyle tabi ki umarım fazla bir kusuru yoktur kazada, Emrah Serbes hayatın kötü davrandığı iyi bir insan.
-
Malesef bir olayi yargilarken olayin taraflarini insan olarak degerlendirmek yerine, kime yakın? Diye degerlendiren bir toplum haline geldigimizi dehsetle izliyoruz.
Alkollü idiyse cezasini bu dikkate alinarak cekmelidir. Kanunen karsiligi ne ise yapilmalidir. Ancak bir kac seyi soylememek vicdanen beni rahatsiz ediyor.
Baris Akarsu diye cok sevdigimiz bir adam vardi. Kaza yapti, hayatini kaybetti. O gunlerde yine cok muhafazakar birileri 'rockçı degil mi? Bunlarin hepsi iciyor, kesin ickiliydi de öldü, iyi oldu' diye ugurlamisti gencecik bir canı.
Bu ülke ehliyetsiz can alanin da, şovmen bir sekilde sollamaya cikip polis canina kiyanin da aklandigini gordu.
Ama nihayetinde milyarlarca insan birbirine degmeden hareket halinde. Kimin kime ne zaman dokunup da kaderinin kesiseceginden bi haber herkes.
Aracimla bir damla alkol almamis, uykusuna dikkat etmis azami ozeni gostermis halde iken iki cok ciddi kaza geciren birisi olarak bu bilinmezligi idrak ettim. O nedenle insanlar buyuk konusmaktan biraz geri durmali.Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez. Insallah dort duvar Emrah icin taş medrese olur, gönlü ve vicdanı yücelir başka bir insan olarak aramiza döner.
Ve Allah kimseyi kimsenin ömrüne sebep kılmasın. En agir sinavlardan birisi budur insanogluna.
Yok olan bir aile, en hazin öykülerdendir. Kurulurken ki düşlerinin vakitsiz bitişidir. Allah'tan geride kalan diğer ferdlerine sabır diliyorum. Keşke başka koşullarda karşılaşsaydı bu iki araç.
-
@burcuburcu eğer ölenler yakınınız olsa böyle diyemezdiniz. Allah acılı ailelere sabır versin.
-
@onuktekin kötü bir şey demedim inşallah kazada Emrah Serbes'in kusuru yoktur dedim olayı tam bilmiyorum çünkü.
-
@burcuburcu tamam hocam anladım. Sizi gücendirmek için söylemedim. Kusura bakmayın.