Ptt yonetmelik degistirirmi
-
http ://www.memurlar.net/haber/697290/ogm-muhendis-adaylari-icin-cozumu-buldu.html malumlardaki bu haber aklima bunu getirdi ptt de yonetmeligi hemen degistirip herseyi eski duzenle yurutebilirmi ? @Antimülakat ve diger uyelerimiz bi fikriniz varmi bu isler bukadar kolaymi
-
@keynezyenciii bundan iptal başlığında bahsetmiştim işlem hukuka aykırı olduğu için hukuk işleme uygun hale getiriliyor. Yanı ptt kazananlar hak kaybı yaşamayacak.
-
@aliveli, içinde söyledi: Ptt yonetmelik degistirirmi
@keynezyenciii bundan iptal başlığında bahsetmiştim işlem hukuka aykırı olduğu için hukuk işleme uygun hale getiriliyor. Yanı ptt kazananlar hak kaybı yaşamayacak.
İk oyle demiyor hocam hatta arkadasim kazandgi yere gttiginde bir hafta once bekletin diyolardi simdi iptal dediler buldugunuz her yeri yazin bu seferki alimda demisler
-
@keynezyenciii ben ordan öğrenmedim ama geçen hafta bu yönde çalışma yürütüldüğünü biliyordum. Mevzuat değişene kadar zaten bekletmek zorundalar.
-
@aliveli 2017/2 iptal olmaz yani 2017/3 te mulakatli olur tahminen diyosunuz mulakat ne zaman kalkacak biktim valla biktim
-
@keynezyenciii mülakatların kalkması değil artması yönünde çalışma yapılıyor.
-
@aliveli, içinde söyledi: Ptt yonetmelik degistirirmi
@keynezyenciii mülakatların kalkması değil artması yönünde çalışma yapılıyor.
Cok iyi mujde veriyon hocam sagol :):) sizin saglam bi duyumunuz var anlasilan bu ptt ile ilgili net konusuyonuz
-
Bugun aradim ptt yi alimlar iptal yeniden ilana cikilacak dediler bana
-
@keynezyenciii sen kazanmış mıydın? Hiç haberde vermiyorsun!
-
eğer bir devlet kurumu mahkeme kararını uygularsa ciddi derecede saygımı kazanır helal olsun derim.
-
@antimülakat yok hocam kazanmadimda bilgi versin diye asilim ben ne olacak simdi dedim oda puan sirasina gore olacak bundan snraki alim bu iki ilanda iptal yeniden ilana cikilacak hazirlik yapiliyor dedi bende kesinmi kpss ile alim dedim evet kesin dedi siralamaya girersnz ancak hakkiniz yanmaz dedi . Aynen bunlari duydum bizzat iki ayri numaradan
-
@burcuburcu valla oyle yapacakalrini soyledi bugun aradigim numaralar burcu
-
Bana numaralar iptal mulakat yok ders calismaniza grrek yok mulakat icin deniyor bazi arkadaslarda bassavci yok kistesar yok genel mudur herhangi bir iptal soz konusu degildir diyorlar arkadaslar neden herkese farkli yanit veriliyor ? Yada bu 2017/2 lerin durumu kabullenmeme savunmasimi ? Boyle herkese ayri yanit olabilirmi ? @Antimülakat @guyan-gelmiş ve diger arkadaslar
-
Bana numaralar iptal mulakat yok ders calismaniza grrek yok mulakat icin deniyor bazi arkadaslarda bassavci yok kistesar yok genel mudur herhangi bir iptal soz konusu degildir diyorlar arkadaslar neden herkese farkli yanit veriliyor ? Yada bu 2017/2 lerin durumu kabullenmeme savunmasimi ? Boyle herkese ayri yanit olabilirmi ? @an
-
@keynezyenciii bu belirsizligin fazla süreceğini düşünmüyorum. Biraz bekleyelim.
-
@keynezyenciii ortada çok ciddi bir hukuki süreç var bunun olasılıkları birim çalışanlarını tarafından dillendirilebilir ki o bile bence işgüzarlık ama sonucunu veya sonuçlarını bilmeleri ve dillendirmeleri mümkün değil onlar bile sonucu resmi açıklamayla öğrenecekler o yüzden şimdilik bunlara kulak asmamakta fayda var.
-
Bakan 2017/2 icin olumluydu tv de sanirim bizede mulkta devam. Allah kahretsin
-
@keynezyenciii hocam son alımda mülakata kalanları mağdur etmeyeceğiz dedi sanki.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: Ptt yonetmelik degistirirmi
@keynezyenciii hocam son alımda mülakata kalanları mağdur etmeyeceğiz dedi sanki.
Ben mulakat kalksin istiyordum olmadi yine mulakat yollari gorundu
-
@keynezyenciii nasıl yani mülakat olursa değişen ne olacak anlamadım.Yoksa yazılı sınavdamı yapacaklar.