TSE Uzman Yardımcılığı (Mühendis, İstatistik, İİBF ve Hukuk mezunları - 55 kişilik ilan)
-
Çevre Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. KPSSP7 - 12 Kişi - Ankara 4, İstanbul 4, Kocaeli Gebze 2, İzmir 1 ve Bursa 1
Endüstri Mühendisliği veya Endüstri Sistemleri Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara
Fizik Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 3 Kişi - İstanbul, Ankara ve Kocaeli Gebze
Gıda Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 3 Kişi - Kocaeli Gebze 2 - Ankara 1
İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 6 Kişi - Erzurum 1, Ankara 3, Kayseri 1 ve Kocaeli Gebze 1
İstatistik lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara
Kimya lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 2 Kişi - Kocaeli Gebze 1 ve Ankara 1
Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 4 Kişi - Van 1 ve Ankara 3
Makine Mühendisliği/Makina Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. KPSSP7 - 12 Kişi - Ankara 5, Kocaeli Gebze 5 ve İstanbul 2
Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara
Metalurji Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Seramik Mühendisliği lisans programlarından birinden mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Kocaeli Gebze
Mimarlık lisans programından mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara
Mütercim- Tercümanlık(İngilizce), Çeviribilim (İngilizce) veya Çeviribilim lisans programından mezun olmak. KPSSP3 - 1 Kişi - Ankara - Son 5 yıl içerisinde A seviye YDS İngilizce puanına sahip olmak.
Mütercim-Tercümanlık(Arapça) lisans programından mezun olmak. KPSSP3 - 1 Kişi - Ankara -Son 5 yıl içerisinde B seviye YDS Arapça puanına sahip olmak.
Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olmak. KPSSP50 - 3 Kişi.
Hukuk Fakültesi mezunu olmak. KPSSP103 - 1 Kişi - Ankara
Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programlarının birinden mezun olmak. KPSSP7 - 1 Kişi - Ankara -
Ben de neden acaba forumun dikkatini çekmedi bu ilan diyordum ki konu açılmış 3 kişilik ilan yazılı yok dil yok 100 le kapatır heralde
-
Mühendisler bizden çok atandı bu yıl Ne diyeceğimi bilemiyorum Gülmek en güzeli.
-
1 istatistik hımmm
-
@Antimülakat Ben basvuru yapmayi dusunuyorum ama kimlik bilgilerimi girip sorgulama yaptigimda sayfa hata veriyor.Sizce neden olabilir ? Yardimci olursaniz sevinirim.
-
@iktisatzede hocam genel bir hata olabilir, sorun yaşayan başka arkadaşlarımızda olabilir. Sayfayla ilgili hatalara genelde rastlanıyor, bir kaç gün sonra yine aynı sorunla karşılaşırsanız tekrar konuşalım.
-
Uzun bir ugras sonucu hallettim.Tesekkur ederim.Birsey daha sormak istiyorum.En son bilgisi istenen iki kisiye kimleri yazdak daha dogru olur acaba ? @Antimülakat
-
@iktisatzede hocam gerçek anlamda sizi tanıyan iki akademisyen varsa güzel olur rastgele mezun olduğunuz okulda bulunan akademisyenlerden değil, sizinle ilgili bilgi verebilecek akademisyenlerden olmalı. İkinci olarak kurumda varsa üst düzey bir tanıdık müdür ve üstü pozisyonda bulunan onlar yazılabilir. En kötü ihtimalde vekil vs. yazılabilir.
-
Tesekkur ederim @Antimülakat
-
Tekrar rahatsız ediyorum ama basvuru linkinde bilgilerimi tamamladim.Onayla tusuna bastim.Ama herhangi bir onay vermedi ayni sayfada kaldi.Tamamlandigini nasil anlariz ? @Antimülakat
-
@iktisatzede hocam onaydan sonra hata vermediyse başvuru onay kodu gelmesi gerekir veya başvurunuz onaylandı ibaresi gelmesi gerekirdi. Bu durumda tekrar deneyin isterseniz daha önce başvuru yapılmış ibaresi gelirse sıkıntı kalmaz, bu sayede riski de atmış olursunuz.
-
En altta "Ek türleri listesinde bulunan DİĞER ek türü hariç bütün ek türlerini eksiksiz bir şekilde sisteme yüklemeniz gerekmektedi" diye ibare var.Ama fotoyuda diplomanin resminide yukledim ama.Baska yuklemem gereken bi belge yok aslinda ama.Anlam veremedim. @Antimülakat
-
@iktisatzede kardeşim bu kuruma da hiç başvuru yapmadım ama nasıl olacak bilemedim ki, resimlerde boyut olarak da sıkıntı yoksa kabul etmesi gerekirdi. Bilemedim şimdi.
-
Bende bilemedim eksikte yok boyutlarda tamam ama.Neyse artik tekrar tekrar denicem.Tesekkur ederim. @Antimülakat
-
https://www.tse.org.tr/tr/duyuru/1/4406/20171-personel-alimina-iliskin-duyuru.aspx sonuçlar geldi arkadaşlar hayırlı olsun başarılar kazananlara.
-
..........