Lanet olasi YDS :)
-
.........
-
@asımın-nesli eyvallah hocam. 2015 aralıkta kursa başladım ondan önce hiç girmedim bilmiyodum pek, 2016 nisan da 63 aldım. Daha sonra 2016 eylüle kendim çalıştım 68.75 aldım. Araya kpss girdi 10.5 ay çalışmadım, ağustosta tekrar başladım günde 2 3 saat baktım bu sınavda 76.25 e ulaştım şükür.
-
@genclerbirlikli B'yi görememek üzdü
-
@kelaynak buna şükür hocam 80 de diğer sınava artık
-
@genclerbirlikli iki seferdir diger sinava artik diyorum ben de. Tebrikler bu arada
-
@kelaynak eyvallah hocam ben de tebrik ederim. diğer sınav yökdil mi onda nasıl puanlar
-
her sınavda bi basamak atlıyorum B yi görüyüm havlu atacam.
-
.........
-
@kelaynak seneye hallolur inş e ydsye girseniz seneye kalmaz hayırlısı olsun
-
Yds cepteyken işler çok daha kolay ve rahat. C seviye yeterli, tebrik ediyorum başarı gösterenleri.
-
yds video anlatımlarına ulaşabileceğim link atabilecek bir hayırsever var mı ya da site önerisi(online ders değil de ücretsiz arıyorum)
not : youtube da hep az az var onlardan verim alamadım -
çıkmış soruları çöz oradaki kelimeleri çıkar en etkili yöntem bu
-
YÖKDİL (kamu kabul etmiyor) ve YDS başvuru başladı.
-
..........
-
Cok zordu bana gore
-
80 üzerine çıkmak için girdiğim bir sınavdı.. Yakın anlamlı cümleleri çok kasmışlar,paragraf soruları sağlık ağırlıklıydı. ( şu sınavda bir ayarları yok her bölümden sorsalar olmuyor sanki )
Normalde süre çok rahat yetişir 2.defa ve 3.defa bakardım bu sınavda 3.defa bakamadım hatta 2.defa dahi zor bakabildim.
Kalitesiz bir sınav olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
-
..........
-
e yds ıle aynıydı
-
geçmiş olsun arkadaşlar. Sorular nasıldı?
-
Çok zordu ya:(