QNB Finansbank Tüzel Satış Temsilciliği için mülakat..
-
Günaydın. Tüzel satış temsilciliği nasıl bir iştir internetten araştırmaya çalıştım ama bulamadım. Ayrıca mülakat için önerilerinizi de bekliyorum. Diğer çağırılanlar da gelirse sevinirim.
-
Hocam yanlış bilmiyorsam dolaşarak satış yapmaya çalışan temsilcilere verilen isim
-
@ozit hocam esnafları gezerek bankanın ayrıcalıklarından bahsederek, bankaya kredi kartı müşterisi kazandırmaya çalışanların yaptığı iş diyebiliriz. Çok yüksek bir maaş almazlar, Asgari ücret ile 1600 tl civarında bir gelir elde ederler. Aylık belli bir kotaları vardır, verilen kota dahilinde müşteri kazandırmaları beklenir. Zor, yorucu ve üzerinizde sürekli baskı hissedeceğiniz bir meslek, bunun yanı sıra bir de esnafın size karşı yaklaşımına da katlanmanız gerekir.
-
@ozit Tüzel'den kasıt küçük işletmelerdir. (Bakkal,muhasebeci,dernekler,eczaneler v.b)
Bu firmalara gerek şube içinde,çoğunlukla ise şube dışında ticari kredi satışı,şirket kredi kartı satışı,bch (borçlu cari hesap) satışı v.b...
Açıkçası bankada çalışmak zaten zor ama "Bankanın Adını" görünce diyebileceğim tek şey var Önünden bile geçme
-
Teşekkürler herkese