ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
Forumdan kazanan dostlar var mıdır? Ben de kazananlardanım.
-
@margaretthatcher SGK denetmenliğe girmiş miydiniz hocam
-
..........
-
Arkadaşlar evrakları teslim edeli yaklaşık 3 ay oldu. Daireyi arayan ya da personel daire başkanlığından bilgi alan oldu mu ?
-
@metuiibf
arkadasım bilridigm kadarıyla 6 kişi cagrıldı basladılar. ben de bekliyorum yani sorusturma bitince cagırıyolar. ben ankaradayım ben de bekliyorum -
@itrustme 15 kisiyi ayni anda baslatacaklar diye biliyordum ben de.Sanirim boyle bir zorunluluk yok o zaman?
-
yokmus demek ki bende oyle sanıyordum.
-
@itrustme ben de istanbul dayım hocam. Biraz araştırdım. Büyük şehirlerin emniyetlerinden dosyalar geç geliyormuş. Siz de Ankara'dayım dediniz. Sanırım bu yüzden bekletiyorlar.Dosyalarımız henüz ulaşmadı. Aydınlattığınız için teşekkürler hocam.
-
@metuiibf
buyuk ihtimalle soylediginiz sekilde. bu ay cagırırlar umarım. -
Arkadaşlar merhaba, Bakanlıkların AB Uzman Yardımcılığı mülakatları nasıl oluyor ne tarz sorular soruluyor bilgisi olanınız var mı?
-
@kullanıcıadım ingilizce ağırlıklı olduğunu söylemişlerdi, seyahat engeliniz var mı diye sorulmuş adayı tanımaya yönelik sorulara ağırlık verilmiş. Ulaştırma bakanlığı ab uzman yardımcılığını kazanıp gitmeyen arkadaşım bu şekilde aktarmıştı.
-
@aliveli sence bilgisayar mühendisleri için nasıl bir yerdir?
-
@maverick çok fantastik bir soru
-
@hgrotius teşekkür ederim cevabınız için.
-
@kullanıcıadım rica ederim
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️