Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aylakkafam, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz öyle bi durum bende de mevcut hatta yakın arkadaşım bireysel dualara başlasan olacak bu iş 3 yıl boşa gitti hep diye dalga geçiyor yani şu süreçte hepimizin hakkı gibi geliyor bana da
Aynen öyle buralara gelen herkes hak etmiştir. Puani en düşük dahi olsa sabretmekten hak etmiştir. Yine hak etmiştir. Bir mucize olsa da gib dese ki "herkesi aliyoruz ihtiyać var"
-
@maliyeciniz anneler hep mi ayni olur aynisi benim kardesim icin olmustu bi sinavda o uzak bi yer istiyodu. Gidemedi annem demez mi zaten hiiiiic icimden gelerek dua etmiyodum biliyordum olmayacağini , napacaksan taaa oralarda
-
@guyman kazandin niye bekliyosun sen hala?Bu nasil bi alim miş?Bak kuzenine muhendislik okudu 5000 tl ile ise hemen basladi senin istanbul zaten aldigin para kiraya gidecek v.s simdiden kolay gelsin isimiz zor anlayacagin aciklandiktan sonra
-
4000 tl olur guy maasi
-
Herkesin çevresinde bir Ruşen amcanın oğlu sedat var sanırım
-
sevgilimizi beklemedik seni beklediğimiz kadar ey gib hadi artık
-
Allahtan bu forum var ya girince adeta biraz olsun zaman geciyo
-
Çarşamba bekliyoduk niye bugüne döndük dostlar sanki heran açıklanacakmis hissiyatı veriyosunuz
-
Geçmiyorrrrr vakit geçmiyorrr
-
@frankell-p bugün mü açıklanacak
-
Sahtecilik ve dolandırıcılık haberini görmekten gına geldi
-
@merveek ordan bakma sınav duyurularına gir ordan bak
-
@fact0riel farketmez oraya da düşüyor diye biliyorum
-
@hayde35 ben yarin bekliyorum içime doğan
-
Bence bu gün akşam veya geç saatlerde açıklanacak ...
-
Gib sayfasıyla bütünleştim resmen Hayırlsı olsun Allah sabır versin tüm bekleyenlere
-
ben mülakattan çıkınca teyzeler sardı etrafımı nasıl geçti nasıl geçti diye:) her çıkana mülakatı soruyorlarmış, çok heyecanlı gözüküyorlardı:))
-
web alert öttü elim ayağım titredi :////
-
merakla bekleyenin halinden anlasalarda şu süreci bi hızlandırsalar nolur yani
-
@davetsiz ayni benim babannem. " Allah herkesin çocuğuna yardim etsin seni de içinden ayırmasın " diyo. Diyorum ki babanne herkesin kazanmasi mumkun degil illa ki bazilari elenecek. O hala kendi havasinda. Insallah hepiniz kazanirsiniz diyo babannemin kafasindan lazim bana da