8 Ara 2016 21:11

Artık kendi sıkıntımdan geçtim eşe dosta dert anlatmak ağır gelir oldu. Kpss ye girmiştin ne oldu , artık özel mözel deme bir yerden başla, mülakat vardı senin açıklanmadı mı, memur alıyorlarmış olsun b kadro olsun sen gene de gir açıkta kalma!!??.... Uzayıp gidiyor bu liste emekse emek sınavsa sınav ingilizceyse ingilizce herşeye ayrı çalışıyoruz bir elin parmağını geçmeyen kadrolar için gecenin şu saati masa başındayız bir de üzerine böyle açıklamalar geliyor e bir yandan geçerliliği 1 yıl olan bir sınav var. İyi bir iş sahibi olalım diyoruz kimseden bir ayrıcalık beklemeden ayrı ayrı her derse çalışıyor dil sınavlarına giriyor üstüne kurum sınavlarına giriyor bir de mülakatlar da deneniyoruz bu kadar emek var ortada beklentiyse sadece hak edilenin verilmesi o kadar zorlanır oldum ki ders çalışmak için gereken inancı kaybettim bugünler de geçer diyorum düzelir diyorum düşe kalka devam ediyorum ama bu seneyi de elim boş bitirirsem seneye kendimi motive edecek bir bahane bile bulamayacağım maalesef. Artık İİBF lilerin seçim öncesi ilan gelir umutlarına değil net bilgiye ihtiyacı var