Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@davetsiz Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
hocam tek anlamadıgım konu nasılsınız sorusuna neden sadece teşekkur ederım dıyoruz bana burası abest geldi
-
Mülakatlara gelip kapıda bekliyor olacağız. Tıpkı YGS ve LYS'deki veliler gibi. Okunmuş pirinç, zemzem ve daha bilumum yiyecek-içecek ile. Bu destek ve moral sizlere yeter, mülakat sorularına takılmayın
-
@cnrkp eyvallah saol dostum. hayırlı olsun seninki de.
-
@cnrkp teşekkürler ben almayayım.Şimdi siz buralardan bir şey bulursunuz beni kekler konuşma acayip yerlere gider babında.Hocam siz teşekkür edip geçin.
-
Bu arada @paretowilfredo kardeşiminde gerçek kimliğini gizlemek adına v for maskesi ile orada olacağını üzülerek bildirmek durumundayım :(/
-
@Antimülakat Mülakata girecek gibi takılsın yanımızda.
-
Maskem, müzik kutum ve domino taşlarımla orada olabilirim
-
@senendeksi hanı ben teşekkur ederım siz nasılsınız derdim
-
@paretowilfredo Reis ister misin herkes Wilfredo Pareto benim diye ayağa kalksın:)
-
Başlık hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar İnşallah hepimiz bu süreci de atlatır hayırlısıyla işe başlarız
-
@karakalpaklı belki de mülakata kaldı, bunu kimse bilemez. Bu arada biz bile bilmiyoruz gerçek kimliğini desek enteresan olmaz mı? Öyle bir totem yaptık kendi aramızda, sadece ses tonunu biliyoruz, gerisi flu
-
@guydemapusant musait bir zamaninizda gonderebilrmisiniz hocam.
-
@cnrkp ben de oraya takildim sorsak iyi olur aslinda
-
@Antimülakat @karakalpaklı Bazen ben bile tanıyamıyorum kendimi adımı soruyorlar 6 ad'dan hangisini söyleyeceğimi bulana kadar gidiyorlar
-
@kpssa şükür kanka oldu benim de hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah
-
@paretowilfredo @Antimülakat Hocam dünyayı yöneten kimsenin bilmediği insanlardanız derseniz de inanırız bu saatten sonra.
-
@karakalpaklı Dünya'yı yönetmesek de, bir dünya kuruyoruz kardeşim yavaş yavaş.
-
Ben suretini biliyor olabilirim 2015 faceden @paretowilfredo gözlerim arayacak hocam seni demek isterdim ama o ara heyecandan titriyor olabilirmişim
-
@karakalpaklı 1,6098 içerik başına beğeni sayınla, ilk Galata Bankerlerine kadar dayanan bir soya sahip olduğunu düşünürken ben, senin bu yorumun göz ve/veya big birader yine bizi gözlüyor diye düşünmedim değil Bu arada fazla kaynattık, kusura bakmasın diğer arkadaşlar başlığı akışına bırakmak üzere sizlere mutluluğunuzla veda ediyorum. Her zaman bugünkü kadar mutlu olun diye de popülist cümlenin pimini burada bırakarak selamlarımı iletiyorum
-
@Antimülakat Hahha hocam soyu Galata bankerlerinden gelen memur mu olur? Soyumuz Orta Asya'dan geliyor çok şükür.