kpss tercih lise
-
iyi akşamlar imam hatip mezunuyum ortaöğretim kpss sinden 83 puan aldım 50 bininci sıralmadyım aşağı yukarı hangi tercihlerde bulunbailirm daha önce bi tecrübem olmadı
-
@ahmed hocam alanında her türlü atanırsın , alımları çok iyi
-
Merhaba meslek lisesi grafik tasarım mezunuyum kpss puanım 65 tercihlerler ilgili bilgim sıfır bu puanla nereye nasıl tercih yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@flz Dostum o puanla atanabilmen gerçekten zor görünüyor. 65 oldukça düşük bir puan.
-
@Agor evet bende öyle düşünüyorum ama hangi meslek dallarına tercih yapabiliyorum acaba
-
@flz İnceleyebildiğim kadarıyla sizin bölümünüze özel merkezi alım son yıllarda pek fazla olmamış, açıktan alımlarda tüm ortaöğretim mezunlarının başvurabildiği kurumlara başvurma hakkınız var fakat bu noktada da puanınız düşük kalabilir. Onun dışında tekrar inceleyebildiğim kadarıyla MEB sizin bölümünüze özel alımlar yapmış. Size önerim elinizden geldiğince ilanları takip ederek hangi kurumun ihtiyacı olursa onu denk getirerek başvuru yapmanız yönünde olacak.
-
Merhaba hocam . Bn turizm lisesi çıkısliyim. 79 aldım . 180 bindeyim . Daha önce hiç tercih yapmadım .pek bilgim yok . Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler
-
@Agor anladım peki son olarak hangi ilanları hangi siteden takip etmemi önerirsiniz
-
-
@Serhat-Demir Hocam puanınız merkezi alım için düşük kalabilir fakat birçok arkadaşa önerdiğimiz mülakat ile alım yapan kurumları takip edebilirsiniz. Bunun için de ben size bizim sitemizin ilan bölümünü takip etmenizi öneririm. Zaman içinde alımlar yapılacaktır.
http://tercihiniyap.net/ilan/