82.4 iktisat
-
Feto temizligi ne kadar isimize yarayacak duyum alan merkezi alim artisi olacakmi duyum fikir burda paylasalim arkadaslar atanma ihtimalim varmi acaba
-
@keynezyenciii hocam iç karartmak istemem ama memur rejiminde değişikliğe ilişkin haberler çoğalmaya başladı inş böyle birşey olmaz ama olursa memuriyet kalıcı birşey olmayacak ve acil ihtiyaç gerekçesiyle sürekli açıktan atamalar olacak.hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@keynezyenciii hocam beklenen şu ki bu kadar fazla sayıda kadronun boşalmış olması elbette istihdam sayısında artış olmasını da beraberinde getirecektir. Yalnız bu artış yıllara orantılı dağıtılır yoksa bir kaç yıl içinde mi gerçekleştirilir. Şimdilik kestirmek zor, bir de bu söylediğim iki varsayım kurum kurum, bakanlık bakanlıkta değişebilir. B kadrolardaki alımın bu seneye yansıyacağını düşünürüz, A kadro için ise 2017 kpss sonrasına bırakılan alımlar olacak. Bakalım gelişmelere göre yine değerlendirmelerde bulunuruz.
-
Guncel. Neden b grubu a grubu kadar aktif deil
-
@keynezyenciii biraz kitleyle ilgili a grubu takipçi daha fazla ama artık b ye de yatırım yapcaz
-
Merhaba bende yeni uyeyim malumlardan kurtulmak istiyordum ve bu sayfa bunun icin ideal olmus @paretowilfredo
P3 83.8 m7 sıralamasi 3400 . a grubuna hazirlandigim icin bunda umut var mi bilmiyorum -
@marshallinksi kardeşim bu konuda detaylı çalışmalara yer verdik. Geçen yıl işletme, kamu ve maliye mezunları 3.alıma kadar 84 puanları gördü. Ceko, ulus ve ekonometri mezunları ise 3. Alıma kadar spesifik ilanlar gelmediğinden 4001den tercih yaptılar ve puan olarak 88lerin altını görmedi. 4. Alımlarda işler değişti en fazla spesifik bölüm bazlı alim Cekoya yapıldı Sgk memurluk olarak ve puanları son alımda en düşük İstanbul 82,5 olarak gerçekleşti. Kamu, işletme 83,5lari görürken,diğer bölümlerde ekonometri ve uluslararası hariç 84 küsurlerde kaldı.
-
@marshallinksi ilerleyen zamanlarda merkezi alim dönemlerinde durumunu tekrar konuşalım.
-
@Antimülakat cok tesekkurler
-
@marshallinksi önemli değil, bu arada taban puan tablolarına da sitemizd mevcut 2014-2016 arası oradan bölümüne göre değerlendirmede yapabilirsin.
-
Bende 2014'den beri sınavlara hazırlanıyorum hem a hem b grubundan.2014 p3 puanım 81.26 idi malesef biryer gelmedi tabi muhafaza felan geliyodu ben memurluk tercih etmiştim 83 ile felan kapattı o da.Merkezi atama kadro sayılarına bağlı yorum yapabilmek için aralık ayını beklemek lazım ne kadar kadro verilecek.Ama açıktan atamalarda ptt,kyk,gümrük 80 'li puanları görür.
-
Insallah mülakattan elenme korkusundan b grubu icin de dua ediyorum
-
Arkadaşlar 4. Alımı da hesaba katacak olursak 2018/1'e kadar vaktimiz var demektir. Fetö operasyonu sona erer ve beklenildiği gibi bu oluşum içinde olanlar ikinci dalga ile ihraç edilirse, bu durumun b kadro alımlara ciddi etkisi olacağını düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıla göre artış olacağı aşikar. B kadroda merkezi alım dönemleri geldikçe puan konusunda yine ciddi hesaplamalarla sizleri aydınlatmaya çalışacağız. Burada bizlere yardımcı olmak adına sizlerden isteyeceğimiz şeyler: Puan, bölüm sıranız, iibf alanı içindeki bölüm sıranız. Bu veriler ışığında doğru tespitlerle tercihleriniz konusunda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağımızın şimdiden sözünü verelim.
-
@Antimülakat bir sorum olacak. 2014/1 atama sonuclarina baktigimda 82 yle 83 le alan yerler var doğu da degil. Bazıları daha da düşük puanla girmis. Bu neye göre oluyor anlam veremedim
-
@marshallinksi kardeşim sadece memur alımlarına bakma kodlara göre detaylarına bakmadıysan, detaylarına bak. Başka bölüm mezunlarına açılmış kadrolar olabilir veya özel şartı olabilir (Erkek aday, YDS 70 vs gibi). Öyle bir şart da yoksa 2014/1 dediğin alım 2012 yılında puan alanların son tercih hakları anlamına geliyor, o kadar düşük kapatmış olması mümkün mü bir kontrol edeyim? Ben 2014/2, 2015/1, 2015/2 ve 2016/1 alımlarını inceledim.
-
arkadaşlar mrb maliye p3 puanım 82.99008 branş sıralaması 301 atanabilme durumu var mı?
-
@Jan-Arman var tabiki hocam
-
@aliveli mrb peki hocam bşy daa soracam size maliyeden son alımda atananın puanı ve branş sıralaması hakkında bi bilginiz var mı?
-