gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
@burcin_oz ahh nasıl sevindim muhafaza bile yazabilirim o zaman puanım diğerleri için riskliydi önceki atamada muhafazadanda elenmiştim
-
@antimülakat, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
son aldığımız duyumda muayene memuru alınmayacak söylenmişti sanırım öyle de olmuş gibi dostlar. Bu konuda sorulabilecek bütün sorulara cevap vermiştik, maaşlarından, atanma yerlerine, mesaiden, risklerine kadar. Yine sorulursa buralardayız. Bir önceki atama başlığından da bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
Muayene memuru bu alıma özel mi Yok abi?
-
Askerlikle ilgili bir şart belirtilmemiş Kasım ayında askerim acaba bir sıkıntı olur mu kazanirsak.
-
75 puanla şansım var mı?
-
Yine mi 2016 ??!
-
@snc61 b grubu alımların tamamına yakını çift yıl puanıyla alım yapar.
-
Herhangi bir lisans mezunu isteseler sasacagim.
-
@Antimülakat hocam merhaba. 2016/2 ile atanmış bir Raportör olarak yazıyorum. ne günler geçirdik ne kadar bekledik açıklanmasını 2016/2'nin. çok şükür mutlu sonla bitti.
hocam merak ettiğim bişi var. Arkadaşım da 2016/2 ile muhafaza memuru oldu. Ama memnun değil; iş bayağı ağır gelmiş. Açıkçası araştırmadan başvuruda bulunmuş. Pişmanlık yaşıyor. Bu yapılan yeni alıma başvurmak istiyor. Acaba böyle bir imkan var mı? Halihazırda muhafaza memuru olması başvuruda bulunmasına ve sonrasındaki sürece engel mi? ilanda ''merkezi atama'' ibaresi var ama GTB 2016/2 ataması açıktandı?
bildiğiniz bu durumları yaşayan var mı? Teşekkürler. -
@superman aynı puan ile başvurana denk gelmedim ama muhafaza veya memurken muayene memuru olmak için mülakata giren çok oluyor. Aynı puanla girmesi durumunda mülakattan elenmesi kuvvetle muhtemel.
-
@sr bundan sonra bir süre alınmayacak diye söylenmiş, kesin bir şey söylemeyeyim.
-
@deulukiz hocam gümrükte maaş düşüktür ama ek gelir neredeyse her yerde vardır. Yolluk, mesai vs. gibi.
-
@antimülakat ama başvuruda bulunması ve süreci yaşamasına bir engel yok değil mi? muhafaza memurluğu sıkıntıya girmez herhalde? pirince giderken bulgurdan olmasın
-
@superman bir şey olmaz ama sınava katılmaya hak kazanması konusunda bir engel var mı? Araştırmak gerekir.
-
@Antimülakat hocam 85 puan la raportörlük gelir mi
-
@aslan-reyiz hocam bu alımlarda kaç kişi almıştı acaba biliyor musunuz?
-
@antimülakat hocam peki gümrükte B kadrodan B kadroya geçiş imkansız gibi bişi. Peki geçiş yapılmak istenen B kadronun kadrolu veya sözleşmeli olması farklı sonuç doğurur mu? yani mesela sözleşmeli kadroya geçişte de aynı imkansızlık olur mu?
-
@superman istifa gerektirir. DMK'da aday memurun istifa etmesi sonucu 3 yıl içerisinde memur olamama durumu var. 657 DMK'ya göz at süre için yanlış olmasın. Ulen superman başladın soru yağmuruna
-
@busus boy şartı muhafaza memurluğu için geçerli. Diğerlerini kapsamıyor. Biz ilani telefondan incelediğimiz için biraz karışık gorunuyo ilan
-
@deulukiz evet aynen o şekilde oluyor
-
@burcin_oz ben bu durumu bilmiyordum. Öyle ise çok iyi. Mülakat sonucu belli olduktan sonr eş durumu hakkında beyanda mi bulunuyoruz.