Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
-
Yarından itibaren aramaya başlıcam arkadaşlar.Sizlerde ararsanız baskı kursak iyi olur
-
Kaç gündü mülakat sonuçlanalı 40 gün ve üstü olduysa aramak mantıklı, öncesinde çok sonuç alınamayabilir, siteyi takip edin diyerek kapatabilirler.
-
Mülakatlar biteli 17 gün oldu . Acele ediyorsunuz. Yıl sonunu beklemek gerekli.
-
Hocam çok ihtiyaç var deniliyodu ya ona binaen dedim .yani madem ihtiyaç var acele edilmeli
-
Olumlu yada olumsuz ne ise bizde öğrenip yolumuza bakalım
-
gecen sene 20 günde açıklanmış sanırım o yüzden aslında umut ediyoruz
-
Kandilinizi tebrik ediyorum kardeşlerim
-
Rüyamda 25in de açıklanıyodu
-
Kardeşlerim var mi haber
-
ben kurumu sureklı arıyorum ama mesgul baska arayan yok mudur?Bence buraya haber var mı diye yazılacagına kendın öğrenip bir şeyler yazılması daha uygun olur
-
Bende ulaşamıyorum hocam .acaba numaralar güncel değil mi
-
Bu hafta ve önümüzdeki hafta açıklanma ihtimali nedir arkadaşlar
-
Ulaşamıyoruz ki kuruma
-
Ankarada olan varsa Bi arkadaş hayrına gitse kuruma
-
Hiç ses seda Yok arkadaşlar..buda aylardır açıklanmayan mülakat serilerinden biri olmasın
-
@serza biraz sakin ol
-
@serza sadece merkez göç alımı olsaydı, bu şüphende haklılık payı olabilirdi lakin bakanlığın il göç uzman yardımcısı ihtiyacının olduğu herkesin malumuyken alım sürecini fazla uzun tutmaması gerekir. Merkez göç alımı da il göç ile birlikte verildiği için birlikte açıklanacaktır. En çok merak ettiğim ise, hem merkez göç hem de il göç mülakat listesinde yer alanlardan kazananlar sadece birini mi kazanacak yoksa ikisini de kazanıp birinden feragat edince yedeklere gün mü doğacak. Merakla beklemedeyiz
-
HOcam yok artık o kadarda olmaz heralde
-
Faceboktan ilgoc uzman yardımcısı bir arkadaş yazmıştı suan illerin ihtiyaçları belirleniyormus
-
@odtüsbky Sanmıyorum. Farklı listeye, aynı kişinin girmemesine dikkat edeceklerini düşünüyorum