2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Ankara için son günlerde arayan var mı?
-
@quietquiet Ben dün aradim. Sonuclanan dosya yok dedi. Çalisma mi olmuyo diye sordum. Biz komisyona gonderdik dosyalari ondan sonrasini bilmiyorum bize bilgi vermezler dedi.
-
@guyguyankk dosyalarımızı komisyona vereli 1 ay oldu nerdeyse.nasıl bir komisyonmuşş anlamadım
-
@quietquiet Valla ben hiç anlamadim
-
İvdb ye giriş yapamıyorum. Bakabilen var mı?
-
@paretooptimal bende giremiyorum
-
@zeybek bu bir işaret olsun alsınlar hepimizi
-
@paretooptimal inşaallah kardeşim yaa ama artık umutlanamıyorum çünkü sonu hep hayal kırıklığı oldu.
-
@zeybek haklısınız. 52 kişiye beş parça da çağırırlar beklentim o oldu artık. Ama bir umut işte.
-
@paretooptimal siz nerden peki?
-
@skryekndmr konya
-
Guy tatmin etmedi ama ne yapacaksınız işte...
-
İstanbul dan yok mu bi haber yaa. Kaç ay oldu hala bekliyoruz
-
Bazılarınınki niye uzadı ben onu anlamadım.var mı bu konuda bilgisi olan
-
@quietquiet hocam dosyanız geç gitmiştir muhtemelen. Çünkü yedeklerde evrak teslim edeli 3 ay oldu hiç biri çağrılmadı sırası var anladığım kadarıyla. Sizin imamet ilinizden başlayan oldu mu bilginiz var mı?
-
@paretooptimal sız cagrildiniz mı.
-
@zeybek hayır çağrılmadım
-
@paretooptimal sız dosyanız geç gitmiş deyince arandınız sandım. Emniyete gittim bende gittiğim gibi geri döndüm hiç bi bilgi vermediler. Sadece normal dediler büyük iller için
-
@zeybek benimki il bile değil küçük ilçe ama burasıyla alakası yok bence evrak verdikten bir hafta sonra emniyete gittim geldi dosyan iki üç gün sonra tamamlar yollarım dedi görevli. Üç ay olacak neredeyse.
-
@paretooptimal dostum ilçe den il emniyetine gönderiyorlar ilçe direk göndermiyor