Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
-
@antimülakat @aliveli bu ilan hakkinda taban puan yorumu yapilabilirmi 84 uzeri olur sanki ama kasimda zaten atanacak bu puanlar teecih yapmasa bir ay icin ya yedek belirlemesi olurmuki
-
@umudumol tamam siz tercihinizi yapin ondan sonra kadrolu gelince istifa edersiniz ben olmaz demedim yapmamak icin danistaya kadar uğraştılar kaybedeceklerini bile bile bu da yaklasik 2 sene surer
-
@keynezyenciii yaz tabi ama bunda tayin yok gibi düşün ona göre sonra karsa gidip gelmeyi fln düşünme
-
@guyan-gelmiş ben iktisatciyim imkansz benimki kars diye secenek bile yok bes kadro bes sehirde harika o sehirlerden 82 den yuksek cok kisi cikar talipli
-
@keynezyenciii parayla değil ya başvur sen yine de
-
@guyan-gelmiş bencede ya tutarsa hesabi vay be koca iktisata bes kisi olurmu ben niye maliye okumadimsa benden bi baltaya sap olmaz
-
@keynezyenciii ben de iktisat okudum bu ilanlar çıkınca sevin ne kadar cok alim o kadar cok puan düşmesi demek
-
@guyan-gelmiş ama bana dediki baska sitede biri bu ptt ye yerlesen sozlesmeli heryere yerlesenin cogu merkeziye basvurur azi basvurmaz sen kendini mulakatli alimlara yada 2018 e adapte et herkes bisey diyo iyic bunalima soktular beni
-
@keynezyenciii ilk sınavlardan olması dışında pek yüksek kapatmasını gerektirecek bir şey yok gibi.
-
@aliveli isletme 83 kusure duser bencede bizim bolume kadro ayrilmamis bes kisi ama isletme icin guzel bi ilan
-
@guyan-gelmiş sen yerimde olsaydn bi kpss kursuna yazilirmiydin hic gttinmi faydasi oluyomu o kurslarn kafami toplayip baslayamiyom bi kursa gideyim yarin kaydolayim diyorum karar veremiyorum siz tecrubelisinizde diye soruyom
-
@keynezyenciii ben dersaneye gittim derslerden cok fazla verim alamadim ama cevrenizde sizinle ayni seyin mucadelesini veren insanlarla oldugunuzdan dolayi ders calismaniz daha sürükleyici oluyor eger herhangi bir yerde calismiyorsaniz iyi olur
-
@guyan-gelmiş Öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Şu konularda bilgi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
1-Sözleşmeli büro personeli olduğu için maaş robotlarında bekar büro personeli 2300 tl gözüküyor. Maaş 2700 mü, yoksa evli maaşı?
2-Sözleşme süresi ne kadar? (1-2 yıl mı)
3-Siz olsanız ortaöğretim büro personeli (Ankara) seçer miydiniz? -
@vygh5642
1-Dsi ilk defa sözleşmeli büro personeli alıyor ama maaşın o kadar düşük olacağını sanmıyorum şuan dsi'de sözleşmeli mühendis ile kadrolu mühendis aynı parayı alıyor hatta sözleşmeli bir tık daha fazla ama sözleşmeli büro personeli kurumda hiç yok siz en iyisi dsi personel daire başkanlığını arayın 2300 olmasına şahsen ben ihtimal vermiyorum çünkü taşeron çalışanlar bile artık o parayı alıyor ama kesin bir şey diyemem.
2-Normalde 2 yıllık sözleşmeler oluyor ama bu alımda sözleşmeyi kaç yıllık yaparlar bunu maalesef bilemiyorum.
3-Kariyer planlamanızda eğer ki A grubu uzmanlıklar var ise 2-3 yıl için hem a grubu hem memur olmak için güzel bir kurum ben sadece iş yerinde çalışarak 81-82 aldım ve emin olun 90 bile alınabilirdi.Ama ben kurum içinde yükselmeyi düşünüyorum diyorsanız tek yolunuz mühendisliği bitirmeniz o da sözleşmeli olduğunuz için riskli olabilir. 85 puan üstü iseniz a grubu düşünmüyorsanız merkeziyi değerlendirin derim ama 85 altı bir puanınız var ise sizin için iyi bir kurum olabilir. -
@guyan-gelmiş Çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben şu an hukuk 3.sınıfım. Lise büro personeli olarak başvurmak mantıklı olur mu. Lojmanlarda yer bulabilir miyim sözleşmeli olarak. Bir de kpss94 puanım 96 ama bunu merkezi alımda kullandım ve gitmedim. Şu an sadece açıktan alımlarda kullanabiliyorum.
-
Arkadaşlar bugün sonuçların aciklanmasi gerekmiyor mu
-
@isltme_isltme açıklamaya çalışıyorlar ama şuan web sitesine girilmiyor yoğunluktan ötürü.
-
Kesin bugün açıklanır mı acaba
-
Aciklandi ama yogunluktan sayfa acilmiyor
-
Evet arkadaşlar sayfa açıldı. Işletme 84 ile kapatti