Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@umutsuz06 SGK uzmanligin belge teslim süresi bitti mi bulamadim valla once bitti diye yazdim da tlfdan gorrmedim dostum. Sgk ya belge verdiyse olay bitmiştir yok RİSK alıp burayı da kazanırim nasılsa diyen olduysa oradaki hakkı yandı zaten. Birçok kurumü kazanan arkadaş oldu ve belgelerini vermişlerdir ama feragat etmedikleri sürece buradaki kadrolar yok yere yanacak yazık olacak hemde çok yazik
-
...................
-
@-Deficit- Aynen kardeşim bu riski kim alabilir ki. 7 8 kişi de sgk Teftişi kazanmıştı onun da 21 nisanda Son belge teslimiydi yanlış hatirlamiyorsam. Yani eğer bu kişiler vicdanlı davranıp kurumu arayıp isimlerini sildirseler geriye zaten 30 kişi kalır o zaman şansımız da artar ama bakalım. Beni yastan elemezler umarım mülakatta çok muhabbetini yaptılar çok da korkuttular o yüzden hevesim çok kirilmisti
-
Müfettiş bey güvenlik soruşturmaları bittikten sonra açıklanacak dedi ne soruşturmaymış arkadaş
-
@MutadisMutandis Yalan dostum ya bu saate güvenlik soruşturmasi mi kaldı millet binlerce kişiyi aldı tamamladı. Kurumun en Son bana söylediğini duysaniz yuhhhh dersiniz. Herşey sınav komisyonunun takdirinde onların canı ne zaman isterse o zaman aciklanacak dediler
-
Yazık ya valla yazık @ParadoX
-
Arkadaşlar bu hafta da vakıf haftası ve kudüs vakıfları etkinlikleri varmış. Bize bu hafta da sıra gelmez heralde. Adamların işi başından aşkın, biz kimiz ki! Umudumuzu keselim diye her türlü ortamı yarattılar valla.
-
@ParadoX hiç açıklanmayacak galiba
-
@mlhsrp Bu psikolojiye sokmayı başardılar valla ne yalan söyliyim
-
.................
-
Arayinca bizim haberimiz yok demeleri artık cildirtiyor beni arkadaş kast sistemimi var bu kutumlarda biride koltugindan kalkıp ya bu sonuclara ne oldu demiyor hepsi topu komisyona atıyor
Komisyon ne zaman isterse o zaman mı aciklanacak net cevap veren yok belirsizlik belirsizlik... -
@senolforum hocam kamu tam olarak bu biri soru sorsa sen çok mu biliyorsun diye yüklenmeye başlarlar. Kurumuna göre kast sisteminin dahi çok ötesinde anlayışlar var.
-
Haftaya açıklanır belki arkadaşlar bu hafta vakıf haftasıydı ya belki ondandır diyerek avutalım kendimizi.
-
@MutadisMutandis kardeşim ben de aynen o sebepten avuttum kendimi fakat salı günü bitti o iş. Yani suan kurumun vakıf haftasıyla ilgili işi yok. Bu kadar gecikmesin in sebebi acaba vakiflar haftasına yönelik kurumun hazırlıkları olabilir mi
-
...................
-
Toplanıp kuruma mı gitsek
-
@paretowilfredo varmı bir duyum???
-
memurlara yazdım belki haber yaparlar artık bu kanalları deneyelim kurumdan bilgi alamıyoruz farklı yollar belki çözüme ulaştırır.
-
@senolforum sevgili dostum onlara yazmakla haber yapmazlar. Uğraşın elbette ki takdire şayan yalnız onlar hazırcilar. Yaklaşık bir ay kadar önce ben yazdım haberi ve yolladım yayınlandı da. Tabi işlerine geldiği şekilde yontarak. Haberi okumak istersen http:// www. memurlar. net/haber/660795/sinavlara-hep-ayni-adaylar-basvurmak-zorunda-kaliyor.html bugün de sgk için haber yazdim o da ana sayfada suan
-
@ParadoX inşallah dikkate alıp tekrar haber yaparlar hocam artık stresten ders çalışamıyoruz