TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani

KPSS A
    81
    389
    174033
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      gzdual Son düzenleyen:

Ne zaman açıklanır bilen, duyan var mı? önceki yıllarda 10-12 günde açıklamışlar 15 gün oldu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        Asımın nesli Son düzenleyen:

Bu hafta içinde açıklanır diye umuyorum.Bugünde olabilir,Cuma günüde olabilir 🙂

• Econumist
          Econumist Son düzenleyen:

Açıklandı. 48 kişi geçebilmiş. Başarılı olanlara mülakatta bol şanslar.

• B
            Berheva Son düzenleyen:

Muhasebeden kıyım yapmamislar anlaşılan yoksa 48 kişinin geçmesi olası değil : )

• frustration
              frustration Son düzenleyen:

Arkadaslar puanlarimizi nasil ogrenebiliriz? Kazanamayanlar olarak

"Söylediğin herşeyi bil, ancak her bildiğini söyleme"

• A
                Asımın nesli Son düzenleyen:

Çok şükür geçtik.Darısı mülakata.Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim

frustration 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • Ç
                  Çekonomist Son düzenleyen:

Havluyu attık malesef hukuk eksiğimi muhasebeden tamamlarım derken muhasebe süpriz yaptı hakkımızda hayırlısı olsun.
                  Mülakata kalan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşaallah bu sevinci mülakatta da yaşarsınız 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • frustration
                    frustration @Asımın nesli Son düzenleyen:

@kralex kardesim tebrik ederim muhasebeden son soruyu yapmadan gecmissin bir de. Helal olsun.

• J
                      james35 Son düzenleyen:

Sinavlari nasil okuyolar merak etmeye basladi sorular kolaydi bi muhasebe son sorusu zor o haric hepsini yaptim butun derslerde o soruyu yapmadan kazananlarda olmus belliki . Cevaplari butun kitaplarda ayni olan sorularin cevablarini bizde veriyoruz . Yazik vallahi yaptigimiz yola harcadigimiz emege sgk mufettisligide ayni oldu . kazanan arkadaslari tebrik ediyorum

frustration 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • frustration
                        frustration @james35 Son düzenleyen:

@james35 kardesim demek ki kazanan arkadaslar daha iyi yazmis ya da dogru yazmistir. Ama ben de senin gibi dusunuyorum. Yani aslinda nerden kaybettigimizi bilseydik ona gore diger sinavlara hazirlanirdik. Ben gercekten hukuk ozelden tek bir yanlis yaptim. Iktisat desen ayni. Muhasebede de son soruyu yapamadim ama ilk 60 puanlik sorulari yaptim. Galiba 10 puandan fazla kesilmis sorularimdan ve muhasebeden elenmisim diye dusunuyorum. Ama puanlar soylenseydi hatamizi bilirdik

• Rawls
                          Rawls Son düzenleyen:

Çok şükür sınavi kazandık.Tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim.Darısı mülakata inşallah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • Agor
                            Agor Son düzenleyen:

Başarılı olan arkadaşları tebrik ederim. Başarılı olamayan arkadaşların üzüntüsünü paylaşıyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

• J
                              james35 Son düzenleyen:

Klasik sinavlari Kazanan arkadaslar soyleyebilirmi lutfen sorulari kisa kisami cevapliyosunuz yoksa oldukca ayrintili mi kitap bilgilerini aynen yazmaya mi calisiyosunuz yoksa kendi yorumunuzu ekliyo musunuz ? Gercekten cok merak ediyorum bizde onumuzdeki sinavlarda ona gore yol cizelim

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                Berheva Son düzenleyen:

Sınavı iyi geçip de kazanamayan arkadaşlar itiraz etseniz belki sonuç alırsınız, ilk duyuruda 5 günlük süre vardı yanılmıyorsam

Sınavi kazanan biri olarak özel hukuk özelllikle bildiğim ne varsa yazdım. Tanım sorularinda bile acente, dürüstluk vs de neredeyse birer sayfa yazmistim. Bunlar sayesinde mi geçtim bilmiyorum tabi.

• Antimülakat
                                  Antimülakat Son düzenleyen:

23 kişilik alım için 48 kişi yazılı sınavı geçmiş, artık listeleri paylaşmıyoruz bu konuda tepki aldık, kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Forumda birbirimizi görmeden saygı, sevgi duyduğumuz arkadaşlardan da kazananların olması bizi ayrıca mutlu etti.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                  • A
                                    arthur smithes Son düzenleyen:

kazananları tebrik ederim.benim ilk yazılı sınavımdı fazlada hazır değildim olmadı hayliyle.Allah gönlünüze göre versin

• Econumist
                                      Econumist Son düzenleyen:

Başaramıyorsak yeterince iyi değiliz demektir. Buna inandırmaya çalışıyorum kendimi. Çok çalışıyorum ve Allah çalışanın karşılığını verir diye ümit ediyorum. Yıldığım yorulduğum umutsuzluğa kapıldığım oluyor. Ama kamuda bilgili gerçekten hak eden insanların olması gerekliliğine inanarak daha çok çalışıyorum. İnşallah bir gün karşılığını alırım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                                      • G
                                        gzdual Son düzenleyen:

Arkaşlar kazananlar listesi nasıl oluşturmuş ? Bakıyorum soyadı sıralı değil aday no sıralı değil başarı sırası olduğuna dair bir ifadede mevcut değil bilen var mı ? acaba

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          Hipokrat @james35 Son düzenleyen:

@james35 bunu bende merak ediyorum kazanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.kazanan arkadaşları tebrik ederim

• Antimülakat
                                            Antimülakat @gzdual Son düzenleyen:

@gzdual ben başarı listesi olabileceğini düşünüyorum, Gtb de genel olarak liste başarı listesine göre oluşturuluyor.

• 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 12 / 20
                                            • İlk ileti