2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
@impressiveunit teşekkür ederim msj da atmışlar şimdi
-
@unstoppable sınava nerden hangi kaynaklardan çalışmak lazım?
-
Bankacılık bölümüne çağırılanlar 70 ile kapatmış o halde bile 144 kişi çağırılmış . Sınavı ve İstanbul oluşu korkutucu gelmiş demek ki.
-
@emrahs böyle saçma sapan konuları sınav konusu diye belirlerse bu 144 kişi bile çok onlara geçen sene de kontenjanı dolduramamışlardı pek umurlarında olduğunu da sanmıyorum gerçi . buradan girecek arkadaşlar varsa şimdiden başarılar diliyorum
-
bilisim müfettisi 82 ile kaapatmıs ve 1 kisi basvurmus.
-
@piko genellikle bilgisayar mezunları kamuyu pek tercih etmiyor.
-
Geçen sene sınava girenler hangi konulardan soruların çıktığını hatırlıyor mu ?
-
Buranın maaşları hakkında çeşitli rivayetler var 22 maaş alıyorlar falan diye. Gercek durumu net maaşı vb. bilen varsa rica ediyorum aydınlatsın kamuoyunu.
-
Yüz yüze de sorsan çevrimiçi de sorsan herhalde maaşını ya da kazandığı parayı söyleme oranında da Dünya sıralamasında son sıralardayızdır sanırsam.
-
sınava benim girdiğim sınıfta 11 kişi gelmeyen vardı, diğer sınıflarda nasıldı acaba?
-
@ozge2 benim girdiğim yer c bloktu ve herkes gelmişti. Uzman yardımcılığı bankacılık (İibf )alanından girdim. Siz hangi alandan girdiniz ?
-
@jbsay bende c blok 205te girdim bankacılık alanından
-
Sorular nasıldı gençler?
-
Benim girdiğim sınıfta 4-5 kişi gelmedi.
Sorular en azından benim cevapladığım sorular güncel bilgiler ve yoruma dayalı ucu açık sorulardı.
Orta gelir tuzağı , sıkı para politikasının dış ticarete etkileri, BDDKnın görevleri, Doğu Asya mucizesi , Dış ticarette ulusal para birimlerini kullanmanın etkileri ve sigortacılığın temel prensipleri benim aklıma gelen sorular zaten.
Bu sorular hem yoruma hem bilgiye dayalı. Bakalım puanlama nasıl olacak
Ne zaman açıklanır acaba ?
-
@ozzybz geçen seneki 1 hafta ya da 10 günde açıklanmıştı dostum.
-
Hazır aklımdayken ben de soruları yazayım da sonrakilerin sınav hakkında biraz fikri olsun..
Küreselleşen dünyada gelişmekte olan ülkeleri etkileyen orta gelir tuzağı nedir, nasıl üstesinden gelinir?
Yüksek büyüme rakamlarına ulaşan doğu asya ülkelerinin politik ekonomisinden çıkarılabilecek iki ders nedir?
Son zamanlarda türkiye, çin, rusya gibi ülkeler dış ticaretlerinde yerel para birimlerini daha çok kullanmaya çalışmaktadır. Bunun olası yararları nedir?
Sıkı para politikasının dış ticarete etkileri?
Rasyonel karar verme ile sınırlı rasyonellik modellerini, onkabullerini, adımlarını vs anlatın, açıklayın.
Hatırladığım sorular bunlar. En azından mealleri bu.
Ayrıca benimde girdigim sınıfta 11 kişi eksikti. Oldukça az kişi girdi sanki sınava. Neyse bakalım, hepimiz için hayırlısı... -
ne zaman açıklanacak acaba?
-
Bankayı arayıp sordum, bu hafta içi açıklanacak dediler. Sitede ilan etmenin yanında adaylara mail veya telefon ile ulaşacaklarmış. Sürekli sayfa yenilemenin alemi yok yani
-
Listeler açıklandı.daha önceden mülakata girmiş tecrübeli arkadaslardan deneyimlerini bizlerle paylaşmasını bekliyoruz
-
Aynı arkadaşların bilgisi varsa maaş ve özlük haklarını da öğrenelim. Malum 657 değil özlük hakları iyidir herhalde