Branş Sıralamalarının Güncellenmesi
-
Branş sıralamaları güncellenmiş ve sıralamalarda büyüklü küçüklü oynamalar var.Sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı?
-
Kamu Yön. ile Siy. Bil. Kamu Yön. P117 branş sıralamam 26'ydı ama 27'ye düşmüş. Özelleştirme Uzman Yardımcılığı sınavı için bakıp ekran görüntüsü almıştım. Gerçekten çok ilginç geldi. P3 sıralamam daki branş sıralamasına bakmadığım için oynama var mı bilmiyorum ama genel sıralamalarda ve puanlarda bir değişiklik yok. Sınava girenlerin bölümleri değiştiyse orasını bilemem...
-
Merkezi yerleştirme öncesi özellikle KPSSP3 sırasinda ciddi sayıda ve puanlar düştükçe, eski sıralama ile yeni sıralama arasındaki fark çok daha büyük. Ösym bu konuda kesinlikle bir açıklama getirmeli. İibf sıralaması 1600. sırada olan aday yeni sıralamada 2000. siraya geriliyorsa, bunun sebebi açıklanmalı.
-
Arkadaslar nereden bakiyoruz brans a? Ben sisteme girip 2016 kpss sonuc belgesini göruyorum baska brans falan yazan yer goremedim
-
@davetsiz aday işlemleri , sınavlar , branş bazlı sıralama
-
Çok büyük oynamalar var tüm bölümlerde(iibf,öğretmenlik,mühendislik vs.) sıralaması 1000 kişi oynayan arkadaşlar duydum.