2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
ya da askere mecbur gidip adaylık sürenden sayılmayacak sanırım ikisinden biri
-
Sicil kaydını e devletten çıkartsak olmuyor mu illaki adliyeden mi almak gerekiyor whatsapp gruplarında e devlet olmaz yazmışlar, tam olarak bilen var mı acaba ya da yarın sorup ogrenmeli
-
merhaba,herkese hayırlı olsun öncelikle..
belge isteme işi bu hafta açıklandı diyelim bu evrakları ne zaman içinde teslim etmeliyiz ve ettikten sonra nkdr süre içinde işe çağırılma olur eski arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
-
Hali hazırda bir kamu bankasında çalışıpta Guy ataması netleşmediği için bankasından istifa edemeyen var mı ? Varsa fesih bildirim süresi olayını nasıl halledeceksiniz.
-
@eren18 Bende özel bir MYO'da öğretim görevlisi olarak çalışıyorum 6 ocakta istifamı vereceğim çok mu geç olur sizce?
-
Avcıları bilen var mıdır? Yardıma ihtiyacım var
-
@sbn98 peki vmy’ler de sakın gelmeyinnnn öldük bittik diyorlar. Hiç memnun değiller biz ne yapalım mesleğinden tatmin olan kim var ona yönelelim....
-
maliye bakanığı düşünüyorsanız maliye uzmanlığı ki müfetişlere de katılıyorum yetki performans yeterlik derken haklılar dediğim gibi maliye de maliye uzmanlığını düşünün derim ama malum sayı aaz
-
@niloya, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Avcıları bilen var mıdır? Yardıma ihtiyacım var
-
Gelsin artık şu evrak ilanı
-
@emreoguz, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
İlan ilan diye öldük beeee
-
@guy63, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@emreoguz, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
İlan ilan diye öldük beeee
İyi bekledik ama güzel bekledikk
-
@vmy, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@sbn98 peki vmy’ler de sakın gelmeyinnnn öldük bittik diyorlar. Hiç memnun değiller biz ne yapalım mesleğinden tatmin olan kim var ona yönelelim....
her seye bir kulp, bahane, kötüleme var. ciddiye almamak gerek.
guy icin yok duz memur gibisin bla bla
vmy icin dil sarti, rotasyon, öğrenci gibi ders calismaya surekli devam etme
mhuy icin tez, dil vb istenmesi ama ozluk haklarının nispeten kotu olmasi
sgk denetmenlik icin guyla ayni özlük haklarina sahip, dışarı denetime çıkıyorsun vb
teftis, müfettişlik, sayistay vb ozluk iyi ama bunlarin hepsinde en az 6 ay turne denilen olay olması, duzen olmuyor.
hakimlik icin ulkede hukuk mu kaldi yeaa ..
yani hangi kuruma girersen gir mutlaka ama mutlaka bir kötüleme, kusur bulma durumu var:)) ve bu kötülemeler artik nedense özellikle bunlarla ilgili kurum sinavi, mulakati, ilani vb olduğunda artis
gosteriyor.ciddiye bile almayin bu kötülemeleri.
devlette taseron olmayi plazada kole gibi calismaya tercih ederim.
-
@guy63 ilan mı gelecek kazandığımız kurum mu ayarlıyacak ?
-
arayacak ?
-
@ragnarsnow ilan gelecek
-
Ya her konuda bilgisi olan arkadaslara sesleniyorum ya arkadaslar su belgeleri isteme isi ne oldu bi belgleri istemek bi kadar uzun surer mi lutfen bi bilgi verelim bu ne ya daha belgeleri verecez de sorusturmalar baslayacak surec uzun olacak gibi
-
@ziyapasa istanbuldaki guy arkadaşım şuan geçen sınavda atananların asaletlerinin tasdik edildiğini söyledi acaba gecikmesinde bu etken olabilir mi bilmiyorum ama yazayım dedim
-
İyi akşamlar arkadaşlar bı arkadasim bilgisayar isletmenligi sertifikası isteniyor dendi bunun haricinde Excel sertifikası almanız da gerekir mi göreve başladığimizda katkısı olur mu?
-
4 gün önce İstanbul'da Guy olarak çalışan bir arkadaşla sohbet etme imkanım oldu.2015 yılındaki sınavı kazanmış arkadaş ve mülakat 8 Nisan'da sonuçlanmış, kendisi de 18 Ağustos'da göreve başlamış ki kendisinin söylediğine göre ondan daha sonra başlayanlar da olmuş,erken başlayanlarda.Ek olarak belirttiği İstanbul'da ikamet edenlerin daha geç başladığı yönünde. Velhasıl kelam arkadaşlar bayağı bir bekleme olacak diye tahmin ediyorum özellikle İstanbul için kendinizi hazırlayın derim ben.