2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@zeljkobra ben de öyle bi haber okudum ama inşallah öyledir
-
@tsunade hedef kurumda yükselmekse neden olmasın hocam
-
Merhabalar. Ben bir kamu bankasında çalışıyorum. Guy için bankadan ayrılacağım. Ancak istifa etmeden 8 hafta önce bildirim yapmam gerekiyor. Bildirim yapmazsam yüklü miktarda tazminat ödemem gerekecek. Ama atama tebligatı gelmeden istifa edemiyorum. Atama tebligatı geldikten sonrada işe başlamak için çok fazla süre olmayacak sanırım. Benzer durumda olan var mı ? Var ise nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor. Teşekkürler
-
@eren18 ben aynı durumdayım neden atama tebligatı gelmeden istifa edemiyosunki ben ettim
-
@eren18 daha sizin evrak teslimi ve g.soruşturması yapılacak. Bir aksilik olmazsa soruşturma 3-4 ay sürer yani evrak teslim ettikten 1-1,5 ay sonra bildirimde bulunsan 2 ayda daha çalışmaya devam edip maaşını alırsın. Tebligat geç gelirse biraz boşta kalırsın erken gelirse bildirim süresinin geriye kalan kısmı kadar tazminat ödeyip başlarsın.
-
@black 3 4 ay mı
-
@fact0riel edemiyorum değilde etmek istemiyorum
-
@black iş kanuna göre tazminat geriye kalan üzerinden değil tam hesaplanıyor yanlız. Yani bildirim yaptın 8 hafta dolmadan 7. Haftada ayrılsan dahi 8 haftalık tazminat ödüyosun.
-
@eren18 evet hocam öyleymiş benim aklımda kalan süre üzerinden hesaplandığı şeklinde kalmış.
-
@nefiseok normal süre 3 ay civarı yerine göre 4 ayı bulabiliyor birde resmi evrak işleri süresiyle süreç daha da uzayabilir.
-
@black bizden öncekilerin 1 buçuk ay sürmüş dememişler miydi
-
Sayın Soylunun açıklamasından sonra sağlık bakanlığı atamaları gerçekleşti mi takip edebilen oldu mu? Ben de o haberi okumuştum ve sayın bakan yeni güvenlik soruşturmalarında yeni sisteme geçildiğini belirtmişti.
@nefiseok hocam seçtiğiniz ile bağlı değişecektir süreç, şayet İstanbul'u seçtiyseniz diğer illere nazaran daha geç başlayacağımız aşikar ki 2015 promosyonu bir arkadaşla konuşma fırsatım olmuştu geçtiğimiz haftalarda 8 Nisan'da mülakat sonuçlanmış ve 18 Ağustos'da işe başlamış kendisi ve söylediğine göre ondan daha sonra da başlayan arkadaşları olmuş, daha evrak aşamasında bu denli aksama olduysa bekleme işi epey sürecek zannıma.
-
@nefiseok onu bilmiyorum eğer soruşturma önceden yapılmışsa 1.5 ay olabilir ama sgk 8.promosyonda hala ataması tamamlanmayanlar var atamaları yapılalı 4 ay olmuş halen tebligat bekleyen var. Gelir idaresi mülakat tarihlerini 4 aya yakın geç açıklandı eğer o arada resmi bir soruşturma yapıldıysa kısa sürede atanırsınız.
-
@sofuoglu Ankara hocam benim istanbul da alım yüksek olduğu için ve 200 kişilik kısımlar halinde alındığı için süreç biraz,daha uzun oluyo sanırım.. @black bende 2 ay 3 ay süreceğini düşünüyodum aslında ama 4 ayı gözden çıkarmak gerek bu dönemde haklısınız her süreç gibi bu da daha uzun olacak sanırım
-
Bugün gelir uzmanlığı yeterlilik sınav sonucları açıklandı eğer bunun içinde beklediysek artık evrak işlemleri başlamalı.
-
Arkadaşlarım biz şehrimizin vergi dairesi sitesini mi kontrol edicez yoksa bizi arayacaklar mi biri cevap verebilir mi rica etsem
-
@ceren Vergi dairesi sitesini takip edeceğiz
-
Teşekkür ederim ️
-
bu hafta evraklar istenir mi aceb yoksam belki yarin belki yarindan da yakin mi
-
Arkadaslar istanbul kazananlar watsap grubu var mi acaba?