Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3611 Personel Alımı 2017
-
Başlık daha önce açıldıysa lütfen uyarın.
Bugün 6 kasım, ilana göre mülakata girmeye hak kazananların bulunduğu listelerin yayınlanması gerekiyordu. -
@Antimülakat hocam infaz koruma ve mübaşirlik açıklandı diyorlar ama ben bulamadım Kayseri için infaz korumaya başvurdum.Mübaşirlik için erzuruma başvurdum.Hocam bi bakıp bana link atabilir misin
-
@ertuğrulbey valla bilmiyorum ki kardeşim dur bir bakayım nerede olabilir? Herhangi bir haber bulamadım bir yanlışlık olmasın?
-
http ://www.infazvekoruma.net/cte-2017-yili-3611-personel-alimi-basvuru-sonuclari-aciklandi/1218/
Şurdan ilinizi tıklayınız dostlar.
-
@obsesifsancı hocam sağolun rica etsem mübaşirlik için de link atabilir misiniz.
-
liselilerin de başvurmasına rağmen puanlar en azından karadeniz bölgesi için düşük kapattı diyebiliriz.
-
arkadaş herkes mi guycu burada mardin guy için bile özel başlık açılmış burada 3600 personel alımıyla ilgilenen yok.
-
-
mülakat tarihleri sınav komisyonlarının bağlı olduğu adli kurum resmi internet sitelerinde açıklandı.
-
mülakatlar filan başladı mı arkadaşlar durum ne kimse ilgilenmiyor mu bununla yav:)
-
@kazm kuzenim girecek 22 ocakta, baya bi geç yapıyorlar açıklamalı 20 gün oldu
-
@genclerbirlikli evet dostum o tarihte girecekler olanlar kadınlar bende 1 hafta sonra gireceğim hani dedim girenler genel mülakat havası nasıl bir ses seda bir hareketlilik yavv bu ne böyle
-
@kazm yok hocam bizimki 1.85 boyunda 90 kilo ayı gibi bi oğlan komisyondan komisyona değişiyor galiba elazığ da girecek
-
@genclerbirlikli he evet olabilir bunda bölgeler bağımsız birbirinden merkez karışmamış sanırım kendi bölgenizde nasıl ne zaman yaparsanız yapın demiş sanırım bakanlık benim anlamadığım forumda 2-3 kişiyiz sanırım bu mülakata girecek hiç kimse mülakatlar hakkında bir şey konuşmuyor ki dün başlamış olması lazım bazı yerler :9
-
@kazm buralar hep a grubu hocam bunlara pek rağbet yok burda ben de bizim kuzen bi yerlere girsin diye ilgileniyorum ikm katiplik vs
-
@genclerbirlikli işsizlik zor dostum her yere saldırıyorum:) birisi olsun da ne olursa olsun modundayız
-
@kazm öyle hocam haklısın
-
@kazm mecburen bu moda bürünüyoruz hocamda sonrasında devlet bizden görevimizi layıkıyla yapmamızı bekliyor. Belki de kamudaki aksaklıkların büyük sebeplerinden biri de bu.
-
Evet bugün mülakatlar başladı. 12 ocak a kadar devam edecek. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Samsun adliyesinde 9/10/11/12 Ocak yapılacak olan mülakatlar 15/16/17/18 Ocak tarihine ertelendi. Soruşturdum sebebini bilen yok sadece "o tarihlerde önemli biri gelebilir" dendi. Peygamber gelecek heralde o günler. 45 gün beklediğimiz yetmiyor 1 hafta daha ötelendik.