TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Banka Sınavlarında Başarı

DİĞER
    2
    4
    1255
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Nostromo
      Nostromo Son düzenleyen:

Forumda pek çok aklı başında, tecrübeli isim var. Yazacağım konu hakkında bilgisi olan varsa, amme hizmeti yapması için tam da yeri. Çünkü internette bu konuda göze dokunur bir yazı yok.
      Biliyorsunuz, bankalar kendi sınavlarını yapıyor. 40+40 sayısal+sözel yetenek testlerini içeren bir banka sınavında başarılı olma, mülakata çağırılma koşutu nedir?
      Bu sınavlarda çan eğrisi mi uygulanır? Yoksa, adaylar puanlarına göre kademe kademe önemine göre birimlere mi yönlendirilir? Bilgisi olanlar, yazmamazlık etmesinler lütfen. Söz sizin.

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • burcuburcu
        burcuburcu Yasaklı @Nostromo Son düzenleyen:

@nostromo benim bildiğim şu şekilde banka bir sonraki sınavına kadar, önceki sınavda oluşan listeye göre çağırıp mülakat yapıyor.

Nostromo 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Nostromo
          Nostromo @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu tam olarak anlayamadım demek istediğinizi. Ben vakıf katılımın sınavına girdim, 40 sözel, 40 sayısal yetenek sorusu vardı. Performansımız nasıl olmalı mülakata kalabilmek için, bunu merak ediyorum.

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • burcuburcu
            burcuburcu Yasaklı @Nostromo Son düzenleyen:

@nostromo sınava girenlerin performansına bağlı onu anlatmaya çalışıyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • 1 / 1
            • İlk ileti
              Son ileti