Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@pozitifdissallik anladım kardeşim saolasin seninde hakkında hayırlısı olsun. Biz de bir görüşüp kararımizi öyle veririz.
-
Arkadaşlar görüşme ev harici restoranda filan olabiliyo mu? Veya işyerimde. Ev harici bi yer ayarlamam gerekiyor. Evde tek ben varım çünkü. Bi yardım edin:(
-
On gorusme teftis kurulunda 2. Gorusme özellikle evde oluyor hocam
-
Beklenen telefon geldi arkadaşlar.
-
@pozitifdissallik ankara dışındayım. Tekrardan 2. Görüşme için eve gelmezler heralde diye düşündüm.
-
@-Deficit- ankarada mısınız?
-
@mariapuder Hayır, İstanbul.:)
-
@-Deficit- bol şans:)
-
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama -özellikle bayan arkadaşlar- (hele bir de bir merkezi uzmanlık durumu kazanma olanlar) zorlu seyahat koşullarına adapte olmakta zorlanacağını düşünen arkadaşlar varsa hala iyi düşünsünler gerçekten bir zorlu/yıpratıcı bir meslek. Ben ise şahsi nedenlerden ötürü tam tersine böyle bir yola gireceğim ve daha önce zorlu seyahat koşulları olan meslekte çalıştığım için oldukça alışığım.
Özellikle Doğu illeri çok varmış turnede benim duyduğuma göre -
@Deficit görüşme yaptınız mı?
-
@mariapuder Yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.:) Dün görüştüm 1 saatten biraz fazla sürdü.Sohbet havasında ve keyifliydi. Daha önce arkadaşların dediği gibi her konudan konuşuluyor, okul, ev, aile, kardeşler...Bir yandan konuşurken diğer yandan bazı noktaları bilgisayara kaydetti sayın başmüfettiş. :)Borc durumu, ideallerim, neden teftiş, karakterime yönelik bazı sorular, gidilen dersaneler gibi konular ve o an konuşma nereye giderse oradan önemli noktalar kaydedildi.
-
@-Deficit- sıkıntı yok:) benim de bugün oldu epey sürdü. Çalışma şartları cidden zor. Ben de feragat noktasındayım. Güzel bir tecrübe oldu yine de:)
-
Bende görüştüm @Deficit in dedikleri benim içinde geçerli herseyden konuştuk. Ev ziyareti olabilir dedi sayın müfettiş. Kesin değilmiş ama. Onun haricinde gördüğüm kadarıyla sınavı kazanan adayların hepsi belli bir kalitede insanlar dedi . Feragat eden var mı yok mu onu bilmiyorum söylemedi
-
@MutadisMutandis Ev ziyareti ile ilgili bana da söylenmedi
-
@Deficit anladım kardeşim hayırlısı mulakat tarihleri açıklansa bir an önce artık halkbankla cakismasin
-
Arkadaşlar SGK Denetmenlik de ilan açtı ona da başvuru yapsam mı bilemedim? Yaş sınırına takılacağım seneye o nedenle bu sene hayırlısıyla bir sonuca varmak istiyorum
-
@Emin-Bağırsakçı hocam eger yas gibi bi sikintiniz varsa bence cok dusunmeye gerek yok basvurun, burda henuz hicbirseyi garantilemis değilsiniz garantilerseniz feragat edersiniz olur biter yada sgk denetmenlik kafaniza yatan bir il olur ötesinden feragat edersiniz sonucta daha mülakat tarihleri belli degil sgk hizli sonuclandiriyor denetmenlik vs.yi
-
Arkadaşlar merhaba, çarşamba günü ev ziyaretine geldiler onun hakkında bilgi vereyim dedim. Yaklaşık 45 dk-1 saat kadar kaldılar. Öngörüşmede sordukları soruları size ve ailenize tekrar soruyorlar. Odamı göstermemi istediler, kitaplığıma şöyle bir göz attılar. Başmüfettiş Bey çıktığında durağa kadar eşlik ettim, siz dönün ben etrafa da bakacağım dedi. Markete sormuş tanıyor musunuz diye.
*Gelmeden önce haber verdiler. -
@Zebercet hangi il kardeşim?
-
@Zebercet aynı müfettiş mi geldi acaba?