Ptt yonetmelik degistirirmi
-
@ertuğrulbey hocam sadece mulakt var eski duzen agalik pasalik devam yani
-
@keynezyenciii nasıl yaa ee mülakat varsa niye iptal ediyorlar o zaman
-
Neresi doğru ki bu kurumun en baştan söyledik çalışan olarak Yok çapsız idareciler sistemsel arızalar amele yöneticiler
-
mülakat iptal falan diye haber yapıp çarpıttılar 2015 yönetmelik değişikliğinden önceki hali sözlü ve\veya yazılı sınava yapabilir 4 katı aday çağırır diyordu , 2015 değişikliği ile sadece sözlü sınav yapılır 4 katı aday çağırır diyordu dava açılan sadece sözlü sınav olan hüküm eski haline getirebilirler yani sözlü de yazılı da hatta ikisini de yapabilir.
-
@sonsuz, içinde söyledi: Ptt yonetmelik degistirirmi
mülakat iptal falan diye haber yapıp çarpıttılar 2015 yönetmelik değişikliğinden önceki hali sözlü ve\veya yazılı sınava yapabilir 4 katı aday çağırır diyordu , 2015 değişikliği ile sadece sözlü sınav yapılır 4 katı aday çağırır diyordu dava açılan sadece sözlü sınav olan hüküm eski haline getirebilirler yani sözlü de yazılı da hatta ikisini de yapabilir.
Dun bakanim konusmasindan benim anladigim biz danistayi takmayacaz biraz bekletecez adaylari sonra mulakata alacaz dedi resmen ben mi yanlis anladim ? Hakkim haram zikkim olsun su mulakati getirenlere
-
@keynezyenciii aynen öyle yapacak bir şey her kadroya mülakatla alım yapılacak.
-
Hayırlı cuma lar kardeşlerim gelisme var mi
-
Sessiz kaldikca isimiz daha da uzar 2017 2 ve 3ler hakkımız i arayalim
-
Karar hakime gönderilmiş arkadaşlar Aralık ortasında herşey netlesecek . Sizce son durum ne olur
-
@keynezyenciii Kazananların olacak inşallah.
-
Hayırlısı ne ise o olsun burcu hocam . Ben 2017/3 için bekliyorum mülakat mi olur mulakatsizmi bilmiyoruz çok karıştı durumlar artık sonuca baglansin
-
arkadaşlar bilgi alabileceğimiz bir yer yok mu? ya da son durumla ilgili bilgisi olan?
-
PTT için personel alımında gerekli esnekliği tanıyan mevzuat değişikliği 696 sayılı KHK ile yapıldı.
-
Mulakatli KPSS siz alim olacak anlaşılan Allah belanızı versin