arakadaslar 70 net diyip geçmeyin geçen sene standart sapma olsa 80 puanlara denk gelirdi ve kaymakamlık sınavı 80 puanı gördü en fazla 2017 de onda da otuçöpü kabul etmişlerdi onun için 70 i geçenler ciddi ciddi beklemelidir.
sonsuz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@emrediyebiri herkes kasıntıdan ukalalıktan ölecek
-
@lanternight açık açık konuşuyorlar sevdim bu işi
-
@anonim burada şov yapmanın alemi yok bariz açık bir yaz değildi herkes ihtimalleri değerlendirdi kimse aptal değil merak etme
-
@kaymakam1842 bunu daha öncede söyledim hocam monopol de yakını işaretle kop ta kanunu sordum der gidilir dava açılır iş işten geçer iptal de etmeyebilir ösym bu
-
@lanternight içişlerini de aradım soruların iptal inden ösym sorumlu bu sorunun muhatabı biz değiliz ama bize iptal bilgisi gelmedi dedi
-
@lanternight umut tacirliği ne dir söyleyim ben size face de Bi grup yöneticisi vardı kitap bastı falan cuma pazarında gibi bağırıyordu Web ders Web ders diye hatırladınız mı nerde kendileri günde 15 saat çalışıp 30 günde bitiyordu hani hiç konuştular mı hiç sınavdan önce bağırışdığı gibi bağrıldı mı? Satarken iyiydi yani!!
-
İadeli taahhütlü gönderin postayla gönderi tarihi itiraz tarihi kabul edilir illa Ankara olması sart değil yani
-
Geçen sene son sıralarda ortalama 0.25 puana 30-35 kişi sıkışmıştı 400. Aday ve aynı puanda olanlar 69.50 yapmıştı böyle düşününce 500 e yakın kişi geçse bu sene 70 bandına cıkar 600 e yakın kişi geçse 71 civarına cıkar diye düşünüyorum
-
@districtgovernor işte burada da 400 dolmadı lafı karıştırıyor kafaları 400. Aday 70.89 olsa 400 dolar
sonsuz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@Hayek bende soru iptal veya iptallerinin ortalığı karıştıracağını düşünüyorum
-
@kaymakamhanım hocam guy yakın zamandaydı aynı gün ziraat bankası sınavına girenler vardı ayrıca şunu söyleyeyim ben şuan hali hazırda bir kurumda çalışıyorum arkadaşlarım var bu sene iibf ye birşey oldu diyorlar guy da başvurularda taban puan aşağı çekilmiş daha önceki senelerden daha düşük kapatmış
-
@districtgovernor ben artık şunu düşünmeye başladım bayağı kişi 84 altında kaldı üstünde kalanlardan da 90 la kapatır deyince hocalar umutları azaldı 90 üstüde çok değil ne burada ne de başka platformda konuşa kimse yok insan meraktan girer beklentisi olan zaten bir yere yazar diye düşünüyorum
-
Sözel mantık kısmı bile beklenilmediği için net düşürecektir diye tahmin ediyorum ve bağlantılı sorular olduğundan 3 4 net aşağı çeker yapamayan çok diye paylaşılıyordu
-
@abcsahin genelde tutuyordu ancak baraj altı netlerde yazılıyordu geçen yıllarda ancak dedikleri doğru çok az net yazdıran var bu sene ayrıca diğer gruplar Telegram vs tamamen soru iptaline sınav yeniletmeye döndü şaşırtıcı derecede çok sessiz her grup telegramda 4 sayfadayım burasıda dahil çok sessiz
-
Telegramda , burada netini söyleyen sayısı sizce az değil mi nereye baksam aynı 50 60 kişi kendi arasında konuşuyor gibi geldi sizin düşünceniz nedir
-
@emrediyebiri elenmişler hocanın biri ile konuşmuştuk kimse alınmamış