Bedelli Askerlik Bekleyenler
-
Merhaba arkadaşlar, malum biliyorsunuz 2011 ve 2014’de bedelli askerlik çıktı. Toplumun büyük kısmında 2017 aralık ayı için büyük bir bedelli askerlik beklentisi mevcut. Eksi sozluk olsun, twitter olsun medyada sürekli karşıma çıkıyor bu durum. Ben de beklenti içindeyim 89’lu bir arkadaşınız olarak. Sizlerde bedelli askerlik bekleyenler var mı? Malum çoğumuz askerlik yapamadık.
-
@ordinal-fayda var tabiki olmaz mı, dönem dönem açılan başlıklardan bir tanesi http://forum.tercihiniyap.net/topic/1733/bedelli-askerlik-gündemde-bedelli-askerlik-çıkar-mı-ne-dersiniz
-
@ordinal-fayda bir diğer bedelli askerlik başlığı http://forum.tercihiniyap.net/topic/3009/bedelli-askerlik-2018/60
-
Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat kendi söylediği sözler var. Ben bedelli geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir bende bedelli bekleyenlerdenim ama beklentim düşük.
-
@staticman 2011’de gelmez dedikten 4 ay sonra gelmişti.
-
@aliveli umarım gelir diyelim o zaman..
-
Aralık ayını bekleyin. Twitterda yazıyorlar baya, twitterda destek verin.
-
Takipteyiz, beklemeye devam
-
2019 ilkbaharı için bir ön talep toplanacağına dair söylentiler dolaşmaya başladı. Oy maksimizasyonu teorisi vardı sanki maliyede işte bu mesele devreye girer diye düşünüyorum.
-
2019 a kadar kimse beklemez. Çok oy kaybeder. Şuan tam zamanı.
-
Şu dönem bir çalışma yapılıyor deniliyordu inşallah olumlu gelişmeler olur bedelli konusunda.
-
Bedelli askerlik tartışmaları alevlendi. Cumhurbaşkanı , BBP lideri Mustafa Destici Bey ile görüştü..
Yakındır
-
450 bin kişi asker sayısına ulaşmış askerimiz, her tarafımızda çatışma varken 322 bin kişilere inmiş durumda, yaklaşık 800 bin kişi bakaya durumunda, bu tartışmalar askere gitmemek için süreç uzatan kişi sayısını da tavan etti. her geçen yıl asker sayımız erimektedir. bu şartlar altında bedelli çıkartılması ve çatışmalar vs nedenle bakayada olanların tüme yakının hak kullanması.
ab Almanya dahil asker sayısını 2024 e kadar arttırmayı planlarken bizde çeşitli nedenlerle düşüş yaşanması, sürecin çıkmaması için karar verilmesi noktası ivmeli. -
Kardeş neden azaldı asker sayın? Fetö üyesi olduğu için ? Nitelikli daha az asker mi? Gereksiz daha fazla asker mi? Sayıyla bu işin ne alakası var?
Teknolojik ve nitelikli ordu önemli.