Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@aslan-reyiz 95 üzeri alsanda fayda yok diyor bazen insan ama yapacak bir şey yok arkadaşlar , bunu demekten nefret ediyorum ama önümüzdeki maçlara bakacağız..
-
btk açıklansa da bi tokat da oradan yesek. ondan sonra kpss çalışmalarına tam gaz devam!!!
-
bunların ben adaletine..listenin %80 ni düşük puanlı.kim kimin hakkını yiyorsa hem burada hem öteki tarafta sorsun Rabbim.
-
Allahın adaleti şaşmaz
-
Sitem etmeyiyeyim diyorsun o kadar dua ettim neden yine olmadi neden diyorsun. Sabret diyorlar ama bu kaybettigim gencligimi, masada curuttugum yillarimi kim bana geri verebilecek
-
Kurum sınavından 90 alıp listenin ilk sırasında olana 71 verip sondan listeye koyanlar ve listenin 12 kişisi de ne hikmetse 70 li puan alıp mülakattan da 98 97 leri alıp listeye girdi.Puan tek başına kriter değil ama 85 almış biri de 70 alan kişi kadar kendini ifade edecek kadar olduğunu herkes biliyordur. Şu an ne desem anneme verecegim kötü haberin etkisini yok etmeyecek ve şu cuma ve Ramazan gününde herkesi allaha havale ediyorum
-
71lerle mülakata davet edersen adamlar da mülakatı kazanır. 4 kat falan da fazla böyle durumlarda alınacak adam sayısının 2 katını mülakata çağıracaksın.
-
Vay be ben bundan 70’li bir puan aldım diye mulakata girmedim keske deneseymisim sansimi uzuldum
-
Böyle düzeninde bu işlerde hak yiyenlerinde hepinizin Allah belasını versin bir ömür boyu mutsuz olursunuz inşallah ben hakkımı helal etmiyorum bu işe girip bu yazıyı okuyan arkadaşlar Cenabı Allah öyle bir dert verir ki inşallah sizlere ömür boyu onla uğraşırsınız kiminizi bir hastalıkla kiminizi sakat çocuğunuzla sınayacaktır aklınıza o an benim şu mubarek günkü ahım gelsin...
-
@luthor şansınız varmış aslında hocam
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Mülakattan elenmek çok zor gerçekten. Tesellisi yok ne desek boş! Bende elendim baya bi süre etkisinden çıkamayacagız da ama KPSS ye çok az bir süre kaldı, kızgınlıgımızı bir kenara bırakıp KPSS ti düşünmek lazım. Sonuçlar üzerinde referansın bir hayli etkili olduğu malum! Üstelik ilk defada değil, son da olmayacak! Sayfada bir çok kişi beddualar sıralamış ama hiçbir referans arayışına girmeyen oldu mu? Mülakata hakkıyla girip çıkan ve referans işlerine bulaşmayan arkadaşlar varmı? Şunu tekrar belirteyim bende elendim!!!
-
@aroma Sağlık olsun hocam diğer ikisinden biri olsun da yeter bana
-
@coopdefood Hocam öyle ağır beddualar etme.Beddua geri seker derler
-
Bir gün listeye baktıgımda adımı görmenin mutluluğunu yasamadan ölmek istemem:)
-
Arkadaşlar kazanlar ne zaman işe başlar acaba ?
-
Ilk listedeyken atanamiyorum 300. Sırada olan insanlar ataniyor. Nasip mi nasipsizlik mi her ne bilmiyorum ama uğruna gözluk olmadan goremeyecek kör olacak kadar çok emek harcadim. Kazanan arkadaşlar bir söyler misiniz nasil kazaniliyor? Bizde vatan seviyoruz bizde bayrak seviyoruz sorulari bizde cevapliyoruz diksiyon kursuna dahi gittim acaba hata ordami diye. Eksik ne söyler misiniz
-
@luthor inş hocam gönlünce olsun
-
@aroma Amin hocam hepimizin inşallah
-
Arkadaşlar herkes beddualar falan sıralamış ama size yemin ederim ben hiç kimseyi araya sokmadım hiçte referans bulmadım puanımda 81 di ancak kpss puanım 94 tü. Ve mülakatımda çok iyi geçmişti belki adaletsizlik olduğunu düşünen arkadaşlar var haklılar belki, ama inşallah bu yazdıklarım içinizi biraz olsun rahatlatır
-
@şarkışla parfon yalan olmasın 80 miş puanım