PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
-
@davetsiz kimseyi linç etmek gibi arzumuz yok ama son zamanlarda o kadar kötü niyetli insanlar türedi ki bu tarz söylemlerde bulunan artık biz sadece hakkımızı aramaya çalışıyoruz
-
Linc edilmeye calisilan benmiyim :d
-
@ErtuğrulBEY bence gelir. şansın var il tercihi her şeyi belirler
-
Arkadaşlar ankara kacla kapatmış bilen var mi?
-
Dostlar yeniden sonuçlar değişir mi dersiniz ?
-
Mülakat tarihleri belli değil mi?
-
Yine hakkımız yendi Arayanlara telafisi olmayan bir hata üzgünüz vesaire vesaire birşeyler demişler bazı arayanlara da pişkinlik yapıp alaycı alaycı olmadı bir dahakine demişler yapacakları işin içine koyayım ben onların
-
Ptt ile ilgili forumlarda o formun yöneticileri,üyeleri,sendika çalışanları listelerin yenileneceğini söylüyorlar Genel Müdürlüğün bu konuda çalışmaya başladıkları haberlerini almışlar.Yine de en sağlıklı bilgiyi PTT duyuracaktır.
-
@Mustapha ptt statü değişikliği yaşadı, yaşanan değişikliğin akabinde yöneticilerinin yetkileri arttı bu durum sanıyorum tüm ptt organizasyonuna yansıyacak.
-
Listelerde güncelleme olacakmış face gruplarında paylaşmışlar bilgiyi ptt ik dan almışlar. Güncelleme nasıl yapilacak güncelleme gişeyi çok etkiler mi bekleyip göreceğiz.
-
Ptt bu sene hızlı gidiyor, yeni ilan ne zaman gelir?
-
@bombiksmori duy sesimi ne diyorsun bu haberlere
-
Normalde 3 gün sonra mülakatlar başlardı süreci uzatan bu aptallarin başvurusu mu oldu şimdi.
-
@davetsiz suç ptt de eskiden başvuruda diploma örneği isterdi şimdi önüne gelen başvuruyor biz mağdur olduk
-
Arkadaşlar yeni listeleri yada sonuçları nerden gorucez.Duyurular sayfası acilmiyor
-
@denizzyurt kafadan 2 haftası var onun
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocam böyle bi çalışma olduğunu şimdi burda okudum ama bana pek gerçekçi gelmedi ne yazık ki.Üstelik geçen bu mevzuyu konuşurken @keynezyenciii hocam vardı ve ben memleketime yerleştim tekrar bu hakkımı kaybetmek istemiyorum demişti. Şimdi bizim mağduriyetimiz giderilirken başkalarının hakları ellerinden alınsın istemem. Dün öyle söyleyip bugün ağız değiştirmek hoş olmaz. Inşallah kimseyi skıntıya sokmadan güzel hakkaniyetli bi çözüm bulunur.
-
@bombiksmori benim de temennim aynı @keynezyenciii ve diğer hakedenlere lafım yok ama sonuçta ortada bir haksızlık var değil mi
-
Gerçekten listeler baştan düzenlenecek mi merak ediyorum.