Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
-
Kasımı da bitirdik..
-
Bugun de mi gol degil
-
Bir haftayı daha böylece kapattık
-
hocam geçen hafta sorduğumda yakın zamanda açıklanmayacağı söylendi
-
Öyle mi @kartel06 en azından beklentiye girmeyelim o zaman teşekkürler
-
Malumlar da işkurun genel müdürlüğüne vekaleten bakıldığı bu yüzden imzalamaktan çekinildiği için sürecin bu kadar uzadığını yazmış bir arkadaş, MYK da böyle bir durum da yok neden açıklanmıyor diye sormuş. Eğer durum öyleyse gerçekten bizim ki neden bu kadar uzun sürdü acaba ?
-
Süreçle ilgili duyumu olan yok mu ya
-
Benim korktuğum şey biz güvenlik soruşturmalarını beklerken henüz bizim soruşturmalara bile başlanmamış olması. Bakanlığın gündeminde üst sıralarda olmadığımız kesin çünkü.
-
Dostlar az evvel sordum konuyu, Sn. Müezzinoğlu nihai listeyi imzalamıs ve kuruma gonderilecekmis insallah yil bitmeden aciklayacagiz dediler. Insallah artik yakin diyebiliriz bence.
-
@paretowilfredo çok teşekkurler. İnsallah dedikleri gibi aciklarlar da biz de onumuze bakariz olumlu ya da olumsuz.
-
Çok teşekkür ediyoruz bilgi için çok ilgilisiniz gerçekten @paretowilfredo
-
-
Gerçekten sonunda güzel bir haber aldım. Bu aşamada sizlere de çok teşekkür ediyorum sıkıntılı süreçte bizlere verdiğiniz destekten dolayı.
-
Dün için erken gordugum bir haberi de vereyim bugun. Kpss evvelinde bir alim daha yapmayi planliyor kurum. 8 ila 10 iibf olacak bunun icinde muhtemelen. Zaten kucuk bir kurum olarak kapasitesini doldurmus olacak.
-
Bu ileti silindi! -
Ben de kazanmışım forumdakilere çok tesekkurler gercekten surecimizle ilgilendiniz. Diger arkadaslar da umarim istedikleri yerleri kazanirlar. Herkese basarilar dilerim hayatlarinda.
-
@songoku hemen gitmiyorsunuz inşallah. Yeni açılacak sınavda, sınava girecek olan arkadaşlarımız kurum hakkında sizlere soru soracak
-
@Antimülakat yok gitmiyorum tabi ki de veda eder gibi yazmisim biraz evet hala şokta oldugum icin sanirim
-
@songoku gözünüz aydın çok sevindim sizin de kazanmanıza çok şükür atlattık
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu - MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU mülakat sonuçları açıklandı:
-
Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Bölümlerinden:
8 Kadın ve 5 Erkek olmak üzere 13 kişi başarılı sayılmıştır. -
Endüstri Mühendisliği Bölümünden:
5 Kadın ve 1 Erkek olmak üzere 6 kişi başarılı sayılmıştır. -
İnşaat Mühendisliği Bölümünden:
2 Kadın ve 1 Erkek olmak üzere 3 kişi başarılı sayılmıştır. -
Makina Mühendisliği Bölümünden:
1 Kadın ve 2 Erkek olmak üzere 3 kişi başarılı sayılmıştır. -
Elektirik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden:
2 Erkek başarılı sayılmıştır. -
Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümünden:
2 Erkek başarılı sayılmıştır. -
Metalurji Mühendisliği Bölümünden:
1 Erkek başarılı sayılmıştır.
TOPLAMDA 16 KADIN ve 14 ERKEK olmak üzere 30 ADAY başarılı sayılmıştır.
-